Problema lipsei fantanilor publice la Barbuletu si la Râu Alb.

0
249

Il simpatizam pe dl. primar Alexe si ne imaginam problemele financiare cu care se confrunta mai ales ca primar PDL

Dar totusi poate si cu sprijinul locuitorilor din Barbuletu , se pot construi doua puturi de mare adincime, unul la Barbuletu si unul la Gura pentru  folosul pubilc, utile mai ales pe timp de seceta cum a fost cazul in anul acesta.

Sintem sigur ca localnicii pot fi convinsi sa participe la saparea unor astfel de fantani .  Sint in localitate cetateni care si-ar putea da mina pentru a construi aceste puturi .
Nu uitati ca acum mai mult de douazeci de ani, cetatenii au putut sa se uneasca si sa construiasca bazine de apa si traga tevi si cismele in curti.
Poate ca se poate si acum ?!

Catalina Radulescu a comentat :

In ianuarie 2011 ne-ati promis ca ne bagati reteaua de APA.acum in satul Gura- Barbuletu fantanile au secat nu avem de unde lua APA de baut.Unde sunt bani unde sunt tevile unde este APA, in data de 13-septembrie 2012 v-am propus ca masura de urgenta

Primaria sa faca un put de marare adancime de unde lumea sa se poata aproviziona .I-ati raspuns tatalui meu om batran si fara puterii [nu sant Ban,i ce vreti sa va aduc eu apa ?] Da tavarase.

Sursa Facebook :  Catalina Radulescu a comentat

O problema similara se afla si la Râu Alb ne informeaza dl Enache Oncescu aici un videoclip cu o fantaina fosta publica :

UNII NU AU APĂ SĂ BEA ALŢII FAC BETOANE CU EA
Enache Oncescu ALINO DE CE A ÎN CHIS TACTU FÂNTÂNA CĂ ERA PUBLICĂ ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.