Prioritati la Bărbulețu. Declaratii ale viceprimarului Benone Popescu. Dar si declaratia sa de avere si apartenenta politica

0
330

Consolidarea terenului unde s-au produs alunecările de teren și lucrările agricole – cele mai importante în aceste zile

Problemele urgente și foarte importante pentru conducerea primăriei comunei Bărbulețu și a Consiliului local sunt legate de finalizarea lucrărilor de consolidare a terenului în zonele unde s-au produs alunecări, cultivarea întregii suprafețe arabile, întreținerea și extinderea celor pomicole și infrastructură, după cum ne-a menționat viceprimarul Benone Popescu. În cadrul infrastructurii se va extinde rețeaua de drumuri asfaltate și pietruite, în centrul atenției aflându-se în continuare toate unitățile din învățământul primar, sănătate, cultură, culte, inclusiv cele sportive și alte activități educative pentru copii și tineret.

În curând se va încheia termenul de depunere a documentației pentru obținerea de fonduri europene și de la bugetul național prin Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură. Prof. Eugen Ciubotariu, directorul instituției, a amintit reabilitarea Școlii cu clasele I-VIII din satul Bărbulețu și lucrările de construcție a grupurilor sanitare moderne, cu apă potabilă și apă caldă, care au corp comun cu școala, după exigențele actuale. Cu fonduri din bugetul local s-a modernizat și grădinița din satul Cetățuia, s-au făcut izolații termice și s-au montat uși și ferestre din termopan, parchet și sobe noi. Sala de sport și împrejmuirea curții școlii din Bărbulețu au beneficiat de sprijinul Inspectoratului Școlar Dâmbovița.

sursa :
Prioritati la Barbuletu :: Jurnal de Dambovita

declaratia de apartenenta politica a d-lui Benone Popescu:

si declaratia de avere :

sursa : Declaraţii de avere, interese şi apartenenţã politicã: BÃRBULETU

Nr.crt. Nume Funcţie Declaraţii: apartenenţã politicã
1 Alexe Marian primar avere interese  
2 Popescu Benone viceprimar avere interese PD-L
3 Bucur Anamaria secretar avere interese  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.