Prin GAL Valea Ialomiţei, patru proiecte la Pietrari. Printre care si un salon de înfrumusetare ?

0
986

O agropensiune, o fabrică de îmbinări masă lemnoasă, un centru de înfrumuseţare ? şi un depozit de fructe sunt finalizate sau în curs de finalizare în comună. Primarul de la Pietrari, Cornel Coman, a reuşit să convingă mai multe persoane private din localitate să intre în afaceri accesând fonduri europene prin Grupul de Acţiune Locală „Valea Ialomiţei”, în care mai sunt prinse localităţile Şotânga, Aninoasa şi Voineşti.

imagesn.r. Cum adica „Centru de înfrumusetare Pietrari”?  ? „The Beauty Salon of Pietrari !!!”  Ha, Ha, Ha ? „Jeunesse rencontre a Pietrari”
Sa vedeti ce caterinca o sa iasa ! ? Unghii false cu sclipici, bigudiuri fosforescente, boronz artificial , peruci Trendy si masaj cu crema din nuca de cocos si mango ! Pentru nea Costel, sa se relaxeze dupa programul de coasa si sa-i mai dispara din pungile de sub ochi, bineînteles
. Cornele, te iubim că ca tine nu mai gasim ? !!!


Pentru că fondurile la bugetul local sunt extrem de importante în dezvoltarea unei localităţi, iar contribuţia agenţilor economici prin taxele şi impozitele pe care le plătesc reprezintă o „gură de oxigen” pentru orice administraţie locală, edilul de la Pietrari a reu- şit să convingă mai multe persoane private din localitate să intre în afaceri accesând fonduri europene prin Grupul de Acţiune Locală „Valea Ialomiţei”.

Chiar dacă la început s-au speriat de birocraţia de la baza accesării acestor bani europeni, mai mulţi privaţi din localitate au decis totuşi să-şi dezvolte afaceri cu sprijin european, iar acum investiţiile pe care le-au întreprins se apropie de final, spre bucuria echipei administrative, care este încântată nu numai de faptul că localitatea se dezvoltă, dar şi pentru că încasările la bugetul local cresc considerabil.

Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, este mândru de faptul că în localitate s-au realizat prin Grupul de Acţiune Locală o agropensiune (care urmează să fie finalizată), o fabrică de îmbinări masă lemnoasă (situată în apropiere de târgul comunal), un centru de înfrumuseţare ? (care va fi gata în curând) şi un depozit de fructe (de 400 de tone, şi el pe ultima sută de metri).

„Avem patru proiecte care se implementează prin GAL în sectorul privat. GAL Valea Ialomiţei este cel mai performant, este GAL-ul căruia noi i-am pus bazele, noi adică eu împreună cu Constantin Stroe (n.n. primarul comunei Şotânga), cu Constantin Maricescu (n.n. primarul comunei Aninoasa) şi cu Sandu Gabriel (n.n. primarul comunei Voineşti). Am muncit mult pentru el, am reu- şit să convingem şi sectorul privat să atragă fonduri de acolo”, ne-a declarat primarul comunei, Cornel Coman.

sursa :  http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–prin-gal-valea-ialomitei-patru-proiecte-la-pietrari,32961.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.