Primim la redactie : dom” Primar Cornel Coman nu fi chiar atat de avar dupa putere

0
314

"Hai,,,, dom"  Primar  Cornel Coman nu fi chiar  atat de avar dupa putere .

Nu cred ca este momentul si nu ai nici pregatirea necesara  sa ridici stachia  prea mult pentru ca s-ar putea sa-ti rupi "nasul".

Cred   ca  iti faci mai mult rau deca t" imagine" aruncand cu noroi in stanga si-n  dreapta deoarece politica liberala pe care o practici nu este cea originala,probabil ai invatat stilul presedintelui Antonescu care deasemenea face politica pesedeului decat a liberalilor.

Murdarirea partidului liberal ,cel de altadata, cu si de catre "personaje parate politic" care nu au nimic comun cu doctrina  acestuia a facut ca in decursul timpului sa fie catalogat   mingea de ping-pong a psd-lui si a altor partide .

Partidul  nu mai are coloana vertebrala de liberal  fiind supus  la teste si experimente pentru si in interesul unor carpaci politici ,nicidecum al partidului.

Asa ca ciocul mic d-le Coman pentru ca  la nivel local atat  politica pnl cat si administratia Primariei este asigurata de o alta persoana,d-astra sunteti ocupat cu….cu totul alte  "probleme",iar de fiecare data iesiti si  dati impresia ca sunteti cel care duceti greul,va inselati.Referitor la luarile de cuvant pe la emisiuni gen " Fata in Fata"

pot spune ca sunteti chiar depasit de situatie cu  felul si modul  greoi de exprimare , iar lupta cu politica (va luptati cu politica…..) ma face sa cred ca aspirati si faceti "zambre" la o functie care va depaseste ."

Comentariu de aici :

Primarul Pietrariului, Cornel Coman, …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.