Primim la redactie de la un suporter al primariei din Pietrari

8
442


Astazi Dl. Alin a comentat :

Atat de idiot poti fi incat sa umpli site cu astfel de porcarii.
Tu esti bun la oi, nu pe site-uri(ma refer la administratorul site-ului)….

Astazi redactia RaulAlb.net a comentat :

D-le Alin,
Comentariul la care faceti referire este sosit de la un comentator fervent de al nostru, dl. Petre.
Dl. Petre este din Pietrari si este printre altele iubitor al muzicii populare a artistilor din aceasta comuna.
Dansul veti observa, comenteaza deseori la articolele care privesc Pietrariul si primaria.

In privinta altor articole, cum ar fi merele stricate de la scoala din Pietrari, lipsa becurilor  pe strazi, ghivece de flori inutile pe stalpi, consilieri morti din cauza betiilor din sediul primariei, lipsa utilajelor de dezapezire in Pietrari, etc…
…. acestea d-le Alin, sint articole din presa locala a judetului Dambovita si va sfatuim sa va adresati direct autorilor, linkul exista la fiecare articol care nu ne apartine.

Si dvs. ati mai comentat pe acest site, de fiecare data in favoarea primariei din Pietrari. Oare de ce ?

Daca primarul sau vice-primarii doresc un drept la replica, le stam la dispozitie cu mare placere.

Cu stima,

redactia

PS. in privinta oilor, avem stima si respect pentru toti crescatorii de oi din valea Râului Alb. Pe timpuri ciobanii erau priviti cu deferenta.
Vedeti dvs. meseria de primar nu exista pe atunci…

comentariile provin de la acest articol :

http://raulalb.net/index.php?c=303

Pe aceasta cale ma adresez d-lui vice-primar al Comunei Pietrari prin care  i-as aduce aminte ca in primul rand  toti suntem cetatenii  acestei comuni.Mai mult de atat noi,adica cei de varsta d-tra ne cunoastem mult mai bine,iar daca ar fi sa dam filmul inapoi ne-am permite sa ne amintim ca atunci cand eram la gradinita,apoi  la scoala primara au fost zile in care atat d-tra ,d-le vice si de ce sa nu recunosc si eu poate si altii veneam cu pachetelul in gentuta ,pachetel care continea "magiun si untura pe mamaliga".Da, asta mancam la scoala pentru ca parintii nostri nu aveau posibilitate de a ne pune specialitati.Acum unii dintre noi(si aici ma refer la d-tra)avem "functie pe mamaliga".Diferenta este ca multii dintre cei care mancau ceea ce v-am spus mai devreme ,nu au uitat ,pe cand dv-tra va faceti ca nu va mai amintiti disfrutand de "mamaliga unsa cu functia" pe care o detineti,iar din cand in cand va trece prin minte ca chipurile mai cunoasteti pe cineva,dar din "intampla.
http://raulalb.net/index.php?c=303

8 COMENTARII

 1. In primul rand as dori sa fac o mica precizare,nu tot ceea ce se posteaza pe acest forum este scris de mine.De aceea rog pe domnii de la redactie ca nu toate pseudonimele sunt egale cu numele de Petre.
  Acum ,cu toate ca nu este de competenta mea si nu m-au afectat in vreun fel remarcile facute de un „stimat”domn”care oridecate ori intra pe acest seite inteapa si se ascunde,musca si se”piteste”.Oare de ce d-le Alin, pentru ca de dv-tra este vorba ,cine se ascunde de fapt in spàtele acestui nume,sau cumva faceti un joc in care credeti ca cineva va pica la mijloc.Observ ca trimiteti la oi (subtil),dar cu un fel de retinere pe fondatorii acestui seite, dupa parerea mea acest forum este una din prioritatile si necesitatile de care noi aveam nevoie,iar din partea mea au toate felicitarile si multumirile .In acest fel ne da noua posibilitatea de a ne mai „dezmorti” putin gandurile ,de a tine legatura cu realitatile si irealitatile” de pe frumoasa VALEA RAULUI ALB,de a cunoaste si de a ne bucura de oamenii inzestrati cu har si talent,care,prin glasul lor ne reprezinta pe noi,zona din care traind ,iar prin ei o imagine cat mai buna si frumoasa acestei minunate zone.Asa ca stimabilule”nu stiu de ce faceti trimitere la oi ,oare acest loc este atat de mocirlos si urat?,nu ati mancat branza de oaie ,acest produs atat de bun si cautat?,facut de acesti ingrijitori de animale care dupa parerea mea sunt mult mai educati ,cu bun simt , crestere si respect fata de unii care arunca cu noroi in ei si meseria lor?Sunteti cumva persoana care salutati”functia? Oamenii trebuiesc respectati ca persoane indiferent ce meserie au.Nu cred ca exista vreo persoana care nu a gustat branza de oaie,cine spune ca nu, acela cred ca nu este un bun roman,sau probabil d-tra postati cumva de pe alt continent si ati uitat de fapt ca proveniti din ROMANIA.

 2. Pana o sa aveti un site care sa intereseze cetatenii comunelor, fara astfel de lucruri doar de umplutura, mai aveti de mancat „branza de oaie”…

 3. Foarte bine d-le Alin,

  Va provocam…

  Stim ca locuiti la Pietrari.
  Trimiteti-ne dvs. cateva stiri sau articole despre viata acestei comune.

  Cateva lucruri pozitive despre activitatea primariei, spre exemplu.

  Le vom publica cu placere.

  Cu stima,

  redactia

 4. Ma simt mai mult obligat sa-l intreb pe acest „stimat domn” ce hram”poarta ,pardon ,nu prea i se potriveste cuvantul ………. „.Ce anume te-ar interesa? ,cumva o povestire” cu comportamentul unora care fregventeaza carciumile si nu mai stiu pe ce drum sa se intoarca la domiciliu??Daca ai fi o persoana cu educatie si o crestere buna, exprimarea ta ar fi cu totul alta ,dar din pacate …iti lipseste.Observ ca din nou faci trimitere la branza de oi.Ma simt nevoit sa-ti spun,cu riscul ca ma repet, acest produs deosebit de bun si cautat este facut de oameni cu credinta si frica de Dumnezeu,cu respect si buna crestere,in comparatie cu tine care nu ai nimic comun cu aceste calitati.
  ps.
  ” stimate domn”daca nu-ti place ceea ce se posteaza pe acest site poti urmari …..desene animate!

 5. multumesc foarte mult de observatie si sincer iti spun ca ma bucur cand cineva mai” pregatit” ma corecteaza.Nu spun ca nu se fac greseli cu sau fara voie de vina fiind de foarte multe ori si tastatura. Nu am stiut ca pe acest site se pot lua lectii gratis.
  Apropo ,poti da exemple unde si cand am facut greselile?,
  una ti-o spun eu.
  Nu trebuia sa te trimit la…desene animate ci …..direct la un psihiatru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.