Primarul Pietrariului, propune schimbarea viceprimarului Neacșu, fugit de la PNL, la PSD

1
329

IMG_4086

Cornel Coman, primarul comunei Pietrari, va supune, joi, 23 octombrie, consiliului local propunerea de înlocuire a viceprimarului Neacșu Gheorghe (FOTO). Aceștia păreau să se înțeleagă bine în trecut, dar Neacșu tocmai a părăsit PNL, pentru a trece în barca puterii, la PSD, devenind astfel adversari. Coman a transmis consilierilor o expunere de motive în care cere înlocuirea pe motiv de neîndeplinire a obligațiilor pe care le-a avut viceprimarul și un limbaj neadecvat pentru această funcție. Conform legii, primarul are dreptul de a cere înlocuirea viceprimarului.

La nivelul consiliului local Pietrari au avut loc permutări în baza ordonanței migrației. Viceprimarul Neacșu Gheorghe a trecut la PSD, alături de un alt consilier PNL, iar consilierul UNPR s-a înscris în PNL, ceea ce permite ACL-ului să-și păstreze majoritate.

 

expunere-motiveinlocuire-viceprimar-pietrari

mai mult la :   http://www.gazetadambovitei.ro/administratie/primarul-pietrariului-propune-schimbarea-viceprimarului-neacsu-fugit-de-la-pnl-la-psd/

1 COMENTARIU

  1. Luandu’i’se functia de vice poate are si’mnealui timpul necesar sa-si bretoneze …freza politica pe stil pesde.Acolo,in acel partid luminos cu politicieni ce te lumineaza cu promisiuni,nu se admit pletosi deoarece sunt usor recunoscuti ,si cum majoritatea pesedistilor lucreaza sub acoperire ,riscul de…deconspirari creste.Asadar,dom’vice are posibilitati multiple cu ocazia trecerii catre scortosii politicieni pesedisti,in primul rand isi poate rotunji freza,apoi isi poate rotunji veniturile alaturi si sprijinit de catre cel mai dotat pesedist-mecanic-sef de partid,nimenea altul decat fostul primar care se pricepe la retrocedari de paduri,la investitii de…carton:una pentru comunitate trei-patru pentru persoana ‘mnealui asa cum dealtfel a procedat pe timpul mandatului de prim’ om al comunei.Pe timpul mandatului era acompaniat indeaproape de mai marele „maestru „,nimenea altul decat priceputul agent agricol,apoi mai marele secretar ,functie care i-a dat posibilitatea sa actioneze in liniste si pace la efectuarea unor retrocedari ilegale de padure.Atat fostul primar cat si secretarul si alte nulitati din fosta conducere au avut grije sa-si „traga”la greu suprafete …frumusele de padure intr’un stil …..nelegal.Deci,cam asta ar fi una din fetele pesedistilor,zic una din fete (a se intelege fatauri)deoarece ,lucrand sub acoperire si protejandu-se …ei intre ei,au mult mai multe ….nevazute si nestiute.

    ps:Noroc cu DNA ca le …mai descopera din acele fatauri…..ascunse…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.