Primarul Marian Alexe: A fost chemat să dea cu subsemnatul la DNA

1
286

Bărbuleţu: a fost dat ordinul de incepere a lucrărilor la proiectul integrat de dezvoltare

Un eveniment important a avut loc la Bărbuleţu, unde a fost dat ordinul de începere a lucrărilor la proiectul integrat de dezvoltare, finanţat din fonduri europene, prin Măsura 322 a PNDI. „A fost un moment aşteptat, încununarea unor demersuri pe care le-am început cu patru ani în urmă, odată cu depunerea documentaţiei.”– spune tânărul primar din Bărbuleţu, Marian Alexe. A fost o luptă contra- cronometru dar toate eforturile sunt justificate. Vor fi asfaltate drumuri în lungime de opt kilometri, construite trei poduri importante, va fi extins iluminatul public, reabilitat Căminul Cultural Gura Bărbuleţu şi amenajat un centru after school.

 
Tot în cadrul proiectului a fost achiziţionat un buldo-excavator, utilajul urmând să fie livrat în scurt timp primăriei. Mai trebuie spus că şi la Bărbuleţu demararea lucrărilor a fost întârziată din pricina contestării licitaţiei, în ciuda faptului că toate procedurile au fost derulate prin SEAP, cu maximă transparenţă.

Şi tot datorită „binevoitorilor”, deși nu s-a cheltuit până acum un leu şi lucrările sunt abia la început, primarul Marian Alexe a fost chemat să dea cu subsemnatul la DNA…

…. sursa :

Bărbuleţu: a fost dat ordinul de incepere a lucrărilor la proiectul integrat de dezvoltare

1 COMENTARIU

  1. Cu subsemnatul la DNA ar trebui sa dea un alt primar din Valea Raului Alb nicidecum cel de la Barbuletu.Cred si sunt sigur ca in cel mai apropiat si potrivit timp va veni randul celor care se cred” invincibili „sa fie anchetati si sa raspunda in fata organelor in drept pentru neregulile si ilegalitatile comise.Majoritatea cetatenilor sunt satui in mod deosebit de coruptia care inca este in floare si de musamalizarile care au loc.

    Daca primarii si nu numai domniile lor ci si alti domni din parlament,ministere etc… ar fi ca dl.primar de Barbuletu DNA-ul s-ar desfinta,dar din pacate multi chiar foarte multi nu-si urmaresc decat interesele personale.

    ….dar pana cand, stimati domni care ne reprezentati pe noi si intreaga TARA ,continuati cu interesele voastre?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.