PRIMARUL LIBERAL AL COMUNEI PIETRARI: ”VOI VOTA CU GABI BORIGA PENTRU CĂ EL ESTE CEL MAI BUN!”

1
259

Viitoarele alegeri din municipiul Târgoviște reprezintă un subiect fierbinte al momentului. Liberalii sunt hotărâți să trimită în bătălia electorală un candidat propriu, iar zvonurile deja au început să apară.

Se pare că nu toți membrii organizației PNL Dâmbovița s-au ”despărțit” moral de Gabriel Boriga, fost membru al PDL, care a anunțat că va candida pentru funcția de primar al municipiului Târgoviște din poziția de independent.

boriga

În cadrul unei emisiuni televizate, difuzate la Columna TV, primarul comunei Pietrari,Cornel Coman, vicepreședinte al PNL Dâmbovița și președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Dâmbovița, a declarat că îl consideră pe Boriga ca fiind cea mai bună alegere pentru Târgoviște.

”La partid o să votez una, iar la cabina de vot, la alegeri, voi vota cu Gabi Boriga pentru că el este cel mai bun! E de dreapta și e cel mai bun!”, a declarat Coman.

Evident, edilul nu poate vota pentru că nu este cetățean al municipiului Târgoviște, însă este evidentă susținerea acestuia pentru fostul primar.

Rămâne de văzut cum vor ”digera” ceilalți liberali această declarație, având în vedere faptul că se pregătesc pentru a ”lansa” un nou candidat din partea formațiunii.

 

mai mult la :   PRIMARUL LIBERAL AL COMUNEI PIETRARI: ”VOI VOTA CU GABI BORIGA PENTRU CĂ EL ESTE CEL MAI BUN!”

1 COMENTARIU

  1. Am inteles ca dom’Coman voteaza si cu fostul presedinte judetean,Florin Popescu.Acum ceva timp in urma era pe picior de a se arunca in caruta PMP-lui,si asta din cauza” iubirii „pe care i-o poarta fostului sef de judet.Deci, dl.Coman nu prea este stabil din punt de vedere politic.Ori …un politician cu astfel de apucaturi,apucaturi de politicieni ….razna zic eu,nu are ce cauta in politica,dar cum la noi scena politica este formata din …mizerabili,este clar ca trebuie sa le dam crezare acestor…iepuri politici.Daca acest dom’primar avea o relatie de prietenie,asa cum dealfel a avut cu fostul sef de C.J,sunt ferm convins ca se bucura de faimoasa ordonanta,ordonanta prostituatilor primari,si trecea in barca pesedistilor.Referitor la declaratia facuta,l-as intreba:daca PNL are un candidat,si am inteles ca se vehiculeaza un nume,cu cine voteaza?daca raspunsul este…Boriga ,inseamna ca este chiar un „MARE ” aerian politic,si pacat ca este si vicepresedinte de partid la nivel judetean..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.