Primarul de la Pietrari, Cornel Coman încântat de proiectul de acord al preşedintelui CJ Dambovita

1
267

Invocând deblocarea situaţiei tensionate din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, preşedintele CJD, Florin Popescu, a organizat ieri o dezbatere publică pe această temă, afirmând că ideea a pornit de la un „înalt prelat”.

Au fost prezenţi parlamentarii PDL Valentin Calcan, Iulian Vladu, Dumitru Georgică, alături de prefectul Iancu Caracota. La eveniment a participat şi preşedintele Asociaţiei Comunelor din România, Emil Drăghici (primar independent la Vulcana Băi), care la rândul său a declarat că i-a invitat personal la dezbatere pe primarul (PSD) al comunei Niculeşti, Soare Dorinel, şi pe primarul (PNL) al comunei Pietrari, Cornel Coman.

În lipsa dialogului cu cele două mari partide (PSD şi PNL) care compun opoziţia din Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu a invitat şi partiduleţele neparlamentare din judeţ, pierdute în negura timpului şi ieşite de ceva timp de pe scena politică – gen PNŢCD, PRM, PNG, la acestea adăugându-se PC şi UNPR. Pentru a da greutate întâlnirii, „la o cafea şi un pahar de vorbă”, preşedintele CJD i-a invitat la discuţii şi pe foştii prefecţi şi subprefecţi, preşedinţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa care s-au perindat pe la conducerea judeţului în ultimii 20 de ani.

După ce a botezat întâlnirea de lucru pentru semnarea unui acord politic cu toate formaţiunile neparlamentare, „Pacea de la Bobotează”, Florin Popescu a cerut celor prezenţi să vină cu completări la punctele din acord. Bineînţeles că reprezentanţii partidelor ieşite de pe scena politică nu au scăpat prilejul de a contribui fiecare cu câte ceva la modificarea acordului iniţial. A surprins prezenţa primarului PSD de la Niculeşti, Dorinel Soare, care a declarat că nu reprezintă partidul, ci Liga Aleşilor Locali, al cărui preşedinte este. Acesta s-a arătat încântat de proiectul de acord al preşedintelui CJD la fel ca şi colegul său de la PNL, primarul de la Pietrari, Cornel Coman. Cu câteva excepţii, dezbaterea cu iz de acord politic s-a transformat într-un sfat al bătrânilor din partidele care au pierdut alegerile şi cu nişte lideri care au fost extrem de criticaţi pentru prestaţiile lor politice din ultimii ani.

sursa si articol complet la :

Acord politic eșuat marca Florin Popescu

1 COMENTARIU

  1. Inteleg ca oamenii nu au nimic comun cu asa zisa neintelegere si lupta politica, ci totdeauna ne fac sa intelegem ca partidele nu se inteleg intre ele ca sunt pe pozitii diferite,adica unii la putere si altii in opozitie si invers.Este o lupta artificiala intre partide pentru ca de fapt nu partidul face omul ci invers.In concluzie, ma bucur ca unii politicieni( primari) printre care si dl.COMAN nu tine cont de partidul din care face parte ci de interesele si nevoile primariei adica al cetatenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.