Primarul Cornel Coman la inaugurarea noului pod în satul Şipot din comuna Pietrari (arhiva 2009)

6
127

Moment de bucurie pentru locuitorii din Pietrari săptămâna trecută, joi, 12 noiembrie 2009. În prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Florin Popescu, a deputatului de colegiu – Gabriel Plăiaşu şi cu edilul-şef al comunei – Cornel Coman, în rol de gazdă, localnicii au asistat la inaugurarea podului din satul Şipot, obiectiv extrem de important pentru comunitatea de aici. Şi asta pentru că, prin finalizarea lui, au fost scoase din izolare aproximativ 100 de gospodării.
Podul, amplasat pe drumul ce leagă Pietrari de Vulcana Băi, a fost finanţat prin programul guvernamental Ordonanţa nr. 7/2006, valoarea investiţiei ridicându-se la peste 2,5 miliarde de lei vechi.
În cuvântul său, şeful administraţiei dâmboviţene a precizat că este primul obiectiv de acest gen care se realizează pe raza comunei Pietrari, asigurându-i pe cei prezenţi de întreg sprijinul consiliului judeţean pentru concretizarea unor investiţii viitoare, printre care şi modernizarea, în limita fondurilor disponibile, a întregii legături dintre Valea Dâmboviţei şi Valea Ialomiţei.
La rândul său, primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, a mulţumit constructorului pentru eficienţa şi calitatea execuţiei şi a adus precizări vizavi de proiectul cu finanţare europeană, de mare anvergură, derulat în asociere cu comuna vecină – Vulcana Băi, anunţând, totodată, că are în plan realizarea în satul Şipot al unui al doilea pod, amplasat la mai puţin de doi kilometri de obiectivul inaugurat.

sursa si articol complet la :

Pod nou în satul Şipot din comuna Pietrari

6 COMENTARII

 1. Buna ziua,

  Multumim pentru mesaje.

  Deocamdata, cum e obiceiul dupa sarbatori, nu se intampla prea multe in viata locuitorilor din valea Râului Alb.

  Publicam acum scurte retrospective despre primarii si realizarile lor de la Pietrari, Barbuletu si Râu Alb.

  Daca aveti dvs. o poveste de spus despre Pietrari , o vom publica cu placere, pastrand chiar anonimatul.

  Cu stima,

  redactia
  http://www.RaulAlb.net
  msg id : RAULALBNET

 2. Buna ziua,

  In cazul fotografiei de la Râu Alb din articolul de mai sus, am specificat sursa :

  sursa : Râu Alb<mteodorescu

  Fotografiile folosite de noi sint publice si sint gasite prin google.com

  O parte din ele ne apartin si sint de la foto.raulalb.net

  cu stima
  redactia
  http://www.RaulAlb.net

  ps. daca ne puteti da dvs. materiale foto/video sau articole recente le vom publica cu placere.

 3. stimata redactie, cea mai buna fotografie cred ca ar fi aceea cu vila -noua vila- a fostului primar vlad mihai!
  Vai ce bine este sa ai functia de primar timp de patru ani,iar dupa acest timp sa-ti creasca in curte o vilisoara asa de mare incat sa ramai mut cu intrebarea in gura,,,de unde atata banet?.Am inteles ca primaria a avut bani,dar nu s-a vazut nimic facut pentru comuna,,,,ci pentru….
  .,vai de banetul Primariei!

 4. Acelasi mesaj si pentru dvs., d-le Petre,

  Daca aveti o astfel de fotografie a casei fostului primar , o vom publica si vom pune deasemenea, intrebarea daca veniturile sale din timpul cat a fost primar la Pietrari puteau acoperi cheltuielile necesare constructiei unei astfel de vile .

  Dealtfel vom intreba si la Consiliul Judetean Dambovita (www.cjd.ro) de ce alesii nostri nu au inca declaratiile de avere pe site. Nu sint ofiteri acoperiti, sau au alte functii secrete, iar lipsa acestor declaratii este absolut ilegala.

  Cu stima,
  redactia
  http://www.RaulAlb.net

  ps. daca ne puteti da dvs. materiale foto/video sau articole recente le vom publica cu placere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here