Primarul Cornel Coman: In cinci ani, Comuna Pietrari a crescut cat altele in 20

1
293


Desi s-au scurs mai putin de cinci ani de la infiintare, comuna Pietrari poate rivaliza, din punct de vedere edilitar, cu multe unitati administrativ-teritoriale cu “vechime” din judet. Este, in primul rand, meritul primarului Cornel Coman si al echipei pe care o conduce, dar si rezultatul unei activitati eficiente, pragmatice.

Ca proiect principal aflat in curs de executie, primarul Cornel Coman a nominalizat amenajarea sediului primariei, o investitie de 12 miliarde de lei, deplin justificata, avand in vedere ca institutia functioneaza in conditii improprii, in caminul cultural.
 
“Dorinta noastra – a precizat primarul Comunei Pietrari – este sa inauguram sediul pe data de 20 iulie, adica de Ziua Comunei. Vom depune toate eforturile pentru a ne muta cat mai repede in casa noua, intr-un spatiu in care care sa ne putem desfasura activitatea administrativa in conditii civilizate”.

Tot la Pietrari este in constructie o gradinita, pentru finalizarea lucrarilor fiind nevoie de un miliard de lei si este necesara amenajarea unui sediu nou pentru postul de Politie. La fel, este nevoie de un dispensar modern.

Atat primarul Cornel Coman, cat si cetatenii sunt constienti ca nu totul poate fi facut peste noapte, dar nici nu se lamenteaza ca “este criza economica“. Asa se explica numeroasele demersuri pentru a obtine finantari cat mai mari si din cat mai multe surse posibile. Spre exemplu, cu finantare prin Ordonanta 7, a fost construit un pod rutier, unul este in curs de executie si pentru un al treilea se asteapta aprobarea fondurilor.
    A fost promovat si aprobat un proiect de indiguire pe Raul Alb, 60% din finantare urmand sa fie asigurata prin Fondul de Mediu, 24% de la Consiliul Judetean Dambovita si 16% de la Consiliul Local.
    Marea provocare pentru primarul Cornel Coman ramane accesarea fondurilor structurale, prin promovarea unui proiect integrat, elaborat in asociere cu Primaria Vulcana Bai.

sursa :
http://www.ziardambovita.ro

1 COMENTARIU

 1. va cotrazic d-le Primar ,
  in aproape trei anii de cand d-tra , de ce sa nu recunoastem, conduceti aceasta frumoasa Comuna ,a crescut cat altele in 20 ,

  deoarece pe timpul mandatului celuilalt primar nu s-a facut nimic,deci nu se vede chiar nimic realizat.Eu ma refer la faptul ca fostul edil in afara de o bucatarie facuta in incinta fostului sediu unde a reusit s-o utileze cu cratiti,tigai,farfurii,tacamuri,etc,etc..,si in fiecare zi se prepara mancare avand si o bucatareasa iscusita si priceputa in gatitul feluritelor mancaruri pe placul si gustul sefului,deci nu vad si,nu se observa o alta „realizare”.

  (Ca un succes deplin si demn de aplaudat,dar nu cu mainile ci cu” piciorele” este acela ca a improprietarit cu padure pe aceea care nu au avut niciun fel de act justificativ in acest sens,ba unii au devenit stapani pe suprafete foarte mari fara sa fie mostenitori legali pe vreun m.p.de pamant,iar cei cu acte si documente au fost marginalizati ,chiar exlusi,cam astea au fost „succesurile” fostului conducator al Comunei Pietrari)

  Pentru tot ceea ce ati facut pana in prezent meritati felicitarii,respect ,si eu personal va doresc cat mai multe proiecte duse la indeplinire,

  iar cand activitatile d-tra ,unele,devin” parti negative” ,atunci si eu ca si altii intram si ne spune parerile si comentam exact ceea ce este la momentul respectiv.

  succes,sanatate si sa auzim de bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.