Primarul Cornel Coman: i s-a reproşat de multe ori că-i solidar până la virgulă, în idei şi simţăminte, cu preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu

1
307

L-am urmărit zilele trecute pe primarul PNL de la Pietrari demonstrând live într-o emisiune tv cam ce înţelege ‘mnealui din trebile politice contemporane. Adică USL, sondajele pentru desemnarea candidaţilor la alegerile locale, comasarea alegerilor. Domnului Coman i s-a reproşat de multe ori că-i solidar până la virgulă, în idei şi simţăminte, cu preşedintele CJ şi PD-L Dâmboviţa, Florin Popescu. Şi că în calitate de primar liberal, reprezentând 25% din zestrea edililor PNL Dâmboviţa, nu-i tocmai fericit să pozezi ataşat de liderul partidului cu care te baţi să-i iei puterea.

 

Reproşurile au venit, rânduri-rânduri, din partea colegilor de partid (alţii în afară de Gabriel Plăiaşu sau Teodor Bâte), din partea colegilor de uniune din PSD (mai toţi), din stânga şi din dreapta.

Domnul Coman a replicat băţos fiecare dată că el nu-i un şoarece politic (exprimarea a fost altfel, dar trebuia s-o colorăm puţin) care să asculte de linia partidului. El face cum îl taie capul, nu cum i-l taie alţii.

Aşa s-a întâmplat şi la ultima apariţie tv, primarul de la Pietrari reuşind să creeze oareşce confuzie în rândul telespectatorilor, care, dacă nu-l ştiau pe primar drept penelist drept şi autentic (sîc!), puteau foarte lesne înţelege că PD-L şi-a trimis un apologet la emisiune.

sursa si articol complet la:

Cornel Coman

1 COMENTARIU

  1. Dom primar este solidar nu numai pana la virgula ci pana nu are punct sau oprire .Este un primar care nu tine cont de absolut nimic practicand un joc murdar ,iar referitor la faptul ca nu-i un soarece politic eu spun ca chiar este un soricel care se cam joaca cu ….motanii.Imi pare rau sa va spun ca va urmaresc cu mare atentie insa cu regret recunosc ca nu-mi dau seama de ce parte sunteti ,dreapta-stanga sau centru.Ati aterizat din pntcd unde dealtfel erati un om numai cu ” virgule”,iar acum credeti ca pnl ,un partid serios cu unii membrii intradevar liberali(nu vopsiti politic ca unii si altii),este presul unde d-stra stimate dom”n va cam stergeti piciorusele.Sincer sa fiu nu inteleg cam ce politica practicati ,pentru ca nu vi se potriveste si nu sunteti un „penelist drept si autentic”, ci mai de graba sau mai in graba un „penibilist politic”.De fiecare data la interviuri, si nu numai , prin glasul d-tra „dulce” scoateti cate-o gogorita in ale politicului , care, vorba romanului,” baga-n ciur si alege”.”Cred ca singura solutie este aceea ca d-tra sa formati un partid ,dar fara niciun membru,in care sunt sigur ca va veti intelege de minune (adica…dv-tra cu……….. dl.COMAN) si in acest faimos partid cu siguranta puteti fi sau nu un soarece…. politic unde puteti taia cum va duce …capul!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.