Primarul Catalin Preda: RÂU ALB TRECE PRINTR-UN PROCES DE DEZVOLTARE DURABILA

0
216

Dupa ce, în urma cu ceva vreme, administratia locala bifa reabilitarea unui important pod din localitatea Râu Alb, iata ca acum se lucreaza la un al doilea pod.

Ritmul este alert – aproximativ 50% din lucrare a fost finalizata. Se asteapta prima transa de bani, pentru a putea fi achizitionate grinzile. Podul are o deschidere de 18 metri si este situat în punctul Râu Alb de Sus.

Dupa ce vor fi puse grinzile, va urma turnarea suprafetei de rulare. Valoarea lucrarilor la pod se ridica la aproximativ 12 miliarde. DRUMURI ASFALTATE Proiectul Subcarpatica traverseaza si comuna Râu Alb. Primarul localitatii, Preda Catalin, a precizat ca este vorba despre asfaltarea a 7 kilometri. Pe PNDI, în cadrul aceluiasi program, administratia publica a comunei asteapta raspunsul pentru asfaltarea a DC 122, pe o distanta de 4 kilometri. LUCRARILE LA GRADINITA, APROAPE DE FINALIZARE La gradinita din comuna lucrarile sunt pe ultima suta de metri S-a trecut deja la finisajele interioare. Urmeaza sa se construiasca fântâna, pentru a se asigura alimentarea cu apa potabila.

Gradinita functioneaza cu program scurt si, pâna la începerea noului an scolar, obiectivul va fi finalizat. BAZA SPORTIVA, UN BUN SI SANATOS PRILEJ PENTRU PETRECEREA TIMPULUI LIBER În ceea ce priveste baza sportiva, lucrarile au fost terminate. Mai trebuie montata doar suprafata de joc.

Este turnat betonul. Vestiarele au fost si ele finalizate. Baza sportiva este de tip B, iar valoarea lucrarii se apropie de 6 miliarde.

sursa si articol complet la :
http://www.ziardambovita.ro/index.php?categoryid=9&p2_articleid=30087

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.