Primariile Râu Alb si Pietrari au depus proiectele pentru bugetle locale. Barbuletu inca intarzie…

0
287

(Cum aflam ce contin aceste bugete locale va vom da de veste. redactia )

Doar 18 bugete locale au ajuns pe masa de lucru a a finantelor publice pentru verificare si avizare. Fieniul este singurul oras din cele 18 localitati care a a depus proiectul de buget local pe 2011. Primele localitati care au depus spre avizare bugetele sunt Fieni, Aninoasa, Bezdead, Brezoaiele, Dragomiresti, Gura Ocnitei, Motaieni, Niculesti, Persinari, Pietrari, Pietrosita, Produlesti, Pucheni, Raciu, Rau Alb, Visina, Voinesti si Vulcana -Bai.

Primariile sunt limitate in ceea ce priveste veniturile proprii prinse in buget, dupa principiul “cine colecteaza mult, primeste mult”. Veniturile proprii nu vor fi prinse in bugetul pe 2011, mai mari decat la nivelul anului trecut, decat in cazul in care doi ani la rand, adica 2009 si 2010, realizarea veniturilor proprii a fost de peste 97%. Cei care nu au realizat aceasta cota vor prinde ca venituri proprii aceleasi sume ca anul trecut.” 

In plus, anul acesta, primariile sunt obligate sa finalizeze investitiile avute in derulare si abia apoi sa se inscrie cu unele noi. Consiliile locale au fost obligate sa astepte aprobarea bugetului judetean, care a  fost votat cu unaninitate de voturi pe 18 ianuarie, anul acesta. Saptamana aceasta, in sala de consiliu a Primariei a avut loc o dezbatere publica pe tema bugetului local al municipiului Targoviste. Acesta va fi supus votului consilierilor in prima sptamana a lunii martie.

sursa: NU SE INGHESUIE CU BUGETUL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.