Primarii Marian Alexe de la Barbuletu si Catalin Preda de la Râu Alb au fost la Malu cu Flori sa il sustina pe Florin Popescu si pe Procopie

1
269


Cei doi candidati, Toma Procopie si a presedintele Consilului Judetean Dâmbovita – Florin Popescu,
însotiti de staff-ul local si cel judetean, primarii comunelor Barbuletu, Moroieni, Râul Alb, Runcu,

 au fost întâmpinati de numerosi sustinatori, dovada ca activitatea pe care au întreprins-o în ultimii patru ani – unul în postura de presedinte al Consiliului Judetean, cel de al doilea în cea de primar, a fost rodnica, realizarile fiind vizibile. În urma cu patru ani, Toma Procopie venea în fata locuitorilor cu o serie de promisiuni. Astazi, poate sa stea cu fruntea sus, deoarece promisiunile au fost onorate. “Fapte – nu vorbe. Este usor sa vorbesti, este usor sa promiti, este foarte greu sa faci lucruri bune pentru comuna“, a precizat edilul de la Malu cu Flori. Si, asa cum spuneam, faptele confirma declaratiile. Dintre realizarile ultimilor patru ani, putem vorbi despre: scoala, gradinita, teren de sport, doua poduri, baza sportiva, drumul catre Miclosanii Mari. La ora actuala, s-au semnat deja contractele pentru realizarea obiectivelor: centru de informare turistica, retea de canalizare, asfaltarea a 11 kilometri de drum. Pe lista de prioritati se afla si reabilitarea caminului cultural. Florin Popescu a multumit locuitorilor comunei Malu cu Flori pentru sprijinul pe care i l-au acordat la alegerile electorale, atunci când au dat un vot de încredere atât presedintelui Consiliului Judetean, cât si primarului Toma Procopie. Desi au fost vremuri grele, din punct de vedere financiar, numeroase au fost realizarile din localitate. Si aceasta se datoreaza unei deosebite colaborari între Consiliul Judetean si Consilul Local al comunei Malu cu Flori. Pentru urmatorul mandat, Florin Popescu doreste sa continue asfaltarea tuturor drumurilor locale si judetene. De asemenea, pentru toti cei ce vor solicita, se va face cadastru gratuit.

http://www.ziardambovita.ro/index.php?categoryid=9&p2_articleid=33027

1 COMENTARIU

  1. „Alaturi „de dl.Popescu, trebuia sa vina si dl.Primar Cornel Coman,deoarece se stie ca a fost sprijinit si ajutat de catre presedintele consiliului judetean,iar tot ceea ce si-a propus si bineinteles a realizat se datoreaza acestui” pilon”.Din acest motiv ,dl.primar ar trebui sa/i sprijine noua candidatura .Stim ca nu-i permit cei din alianta usl,insa(macar) din”umbra”o poate face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.