Primarii de la Barbuletu si Râu Alb, pasibili de sanctiuni contraventionale. Singurul care scapa e primarul Cornel Coman de la Pietrari

0
324

Marian Alexe, primarul de la Barbuletu si Catalin Preda de la Râu Alb sint buni de plata. Nu au pagini de prezantare a comunitatii pe internet. Nea’ Alexe si nea’ Preda scoateti banii de amenda sau faceti odata siturile alea !

Singura primarie de pe valea Râului Alb care are site propriu, este Pietrariul: www.pietraridambovita.ro. Bravo, d-le Cornel Coman !

Consilierul ministrului secretar de stat in M.A.I. pe problemele comunitatilor, Gheorghe Emacu, a atras atentia ca si la aceasta data sunt in judet primarii care nu au pagina de prezentare pe Internet. Este vorba despre 17 dintre cele 89 de primarii dambovitene, ai caror primari sunt pasibili de amenzi contraventionale. In replica, unii primari s-au plans ca nu au bani sa plateasca pentru asa ceva, desi au salariati operatori IT ori contracte cu firme specializate. Cu acelasi prilej, am mai aflat ca sunt si primari nemultumiti ca nu au voie sa schimbe automobilele de serviciu decat prin programul Rabla.

…. Primari damboviteni, pasibili de sanctiuni contraventionale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.