Primaria Pietrari raspunde în scandalul Centrului de Zi: A fost o mare ilegalitate. Fostul Primar Cornel Coman comenteaza: Faceti voi legile ma „dasteptilor”?

0
314

In Comuna Pietrari se doreste functionarea tuturor centrelor subordonate Primarului Comunei Pietrari in legalitate, de aceea cei care au avut beneficii de pe urma ilegalitatilor incep sa comenteze ,deoarece nu le convine aplicarea legii.  Referitor la centru de zi functionarea lui in anul anterior a fost o mare ilegalitate:

1. hrana copiilor se pregatea de catre femeia de serviciu in cadrului centrului.
2.se cumpara mancare de la Pavcom – diferite mezeluri fara contract .
3. supravegherea elevilor era facuta de catre femeia de serviciu – nu existau contracte de voluntariat incheiate cu profesorii.

Toate cele relatate mai sus cat si lipsa de interes a managerului de centru au dus la refuzul parintilor de a mai inscrie copii la centrul de zi. In acest moment situatia centrului nu este clara deoarece inca nu sunt inscrisi sufienti copii pentru a functiona (sper ca managerul s-a spalat pe ochi in aceasta perioada si isi va indeplini sarcinile de serviciu pentru a functiona centru de zi ).

Actuala conducere compusa din primar si viceprimar s-a spalat pe ochi pe data de 5 iunie si stie ce are de facut pentru binele comunei noastre.

Primaria Comunei Pietrari

20161018_1_2

Costica Marica Problema celui care acuza închiderea centrului nu e grija pe care o poartă el acelor copii nevoiași, ci păstrarea în funcție a celor care l-au slujit orbește!

Cornel Coman Ilegal, furt, hotie! Faceti voi legile ma „dasteptilor” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.