Primăria Pietrari, într-o veşnică lipsă de bani. Pentru ce este acuzat Cornel Coman de şeful CJD

0
337
A realizat o şcoală din fonduri europene, la care nu a fost în stare să cumpere o centrală termică, iar acum intră din nou în atenţia opiniei publice, cu lipsa sa de interes asupra educaţiei. Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, este acuzat de Adrian Ţuţuianu că nu se interesează absolut deloc de soarat elevilor pentru că nu a vrut să cumpere trei frigidere în care să fie păstrate laptele şi cornul. „N-am întâlnit atâta nesimţire” „Vom face tot ceea ce depinde de noi ca, în 2016, Cornel Coman să se întoarcă la îngheţată şi mici”, a spus într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Adrian Ţuţuianu.
646x404d
Foto: Cornel Coman, primar Pietrari „Am alocat foarte mulţi bani la Pietrari. Am introdus şcoala pe ordonanţa 28, s-a finalizat, dar nu are instalaţii şi o serie de dotări. De când sunt în administraţia publică judeţeană, n-am întâlnit atâta nesimţire în raporturile cu ce înseamnă şcoala. Îi atrag atenţia domnului primar Coman că riscă enorm în plan personal continuând să-şi bată joc de şcoală.

Am crezut că, fiind inginer, va înţelege nevoile şcolii. În programul lapte şi corn, legea obligă unităţile administrativ-teritoriale să asigure spaţiile de depozitare corespunzătoare, în special aparate frigorifice. Anul acesta, comuna Pietrari a primit din TVA şi impozitul pe venit pe formula prevăzută de art. 8 din legea bugetului de stat 1 milion 200 de mii de lei. Deci, a primit bani serioşi cum n-a avut niciodată comuna Pietrari. Ce-mi comunică domnul primar? Că nu poate sprijini financiar unităţile de învăţământ de pe raza comunei cu achiziţionarea de aparate frigorifice. Un frigider costă circa 1300 de lei. Este inacceptabil să nu vrei să iei trei frigidere şi să-ţi baţi joc şi de copii. De când sunt în administraţia publică nu am întâlnit aşa ceva. Toată lumea a înţeles, toată lumea s-a dotat, avem doar o singură reclamaţie în ultima lună referitoare la lapte şi corn. În rest, toată lumea a intrat în normalitate”, a arătat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

Citeste mai mult: adev.ro/nlt082

http://adevarul.ro/locale/targoviste/primaria-pietrari-intr-o-vesnica-lipsa-bani-acuzat-cornel-coman-seful-cjd-1_55138c77448e03c0fdea9bf6/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.