Primaria Comunei Pietrari: Explicatii si informare cu privire la „Inchiderea After School”. Numai 3 cereri înregistrate

0
296

Stimati cetateni!

Pentru ca mi s-au adus mai multe acuze, ma vad nevoit sa dau explicatii si sa va informez cu privire la

„Inchiderea After School” :

– In primul rand , va supun spre dezbatere aceasta problema pentru a afla opinia dumneavoastra.
Din data de 9.07.2016 , de cand am fost investit ca primar, activitatea de la centru de copii a fost stopata ca urmare a vacantei de vara.

Deoarece in perioada 1-12 septembrie nu au fost inregistrate la sediul Primariei cereri din partea parintilor pentru inscrierea copiilor la After School, am decis ca angajatii primariei- responsabili cu asistenta sociala sa mearga la fiecare parinte la domiciliu pentru a-i informa cu privire la inscrierea copiilor.

Pana la 30 septembrie au fost inregistrate 3 cereri, toti ceilalti parinti refuzand prin semnatura inscrierea copiilor la centru , neputand sa desfasuram activitatea incepand cu 1 octombrie. Refuzul parintilor a fost motivat prin faptul ca in semestrul II al anului scolar anterior, cadrele didactice nu au mai dorit sa faca aceasta activitate voluntara , copiii fiind supraveghiati de ingrijitoarea centrului.

20161018_1_0
Mentionez faptul , ca in urmatoarea sedinta a Consiliului Local, va fi supus spre dezbatere acest subiect, unde se va stabili ce trebuie facut in continuare cu angajatii centrului, care nu au activitate.

Primaria Comunei Pietrari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.