Presiunea pe Cornel Coman continua în presa dâmboviteana. Şcoală nouă la Pietrari , dar nu o pot folosi. Este al doilea an şcolar când noua şcoală din Pietrari nu îşi deschide uşile pentru că autorităţile locale nu cumpără centrală termică

1
272

15

Învaţă în două schimburi în vechea şcoală şi în grădiniţă, deşi noul imobil este gata dar îi lipseşte centrală termică, curtea şcolii arată ca după bombardament, iar elevii folosesc o toaletă fără apă curentă şi încălzire. Aşa se desfăşoară procesul de învăţământ în comuna dâm-boviţeană Pietrari. Deşi pare greu de imaginat, edilul localităţii spune că prea curând nu va putea da în folosinţă noua şcoală pentru că nu are bani să cumpre centrală termică, chiar dacă în proiectul finanţat din bani eurpeni autorităţile locale erau obligate să cofinanţeze lucrările, partea locală reprezentând chiar centrala termincă şi amenjarea curţii interioare.

Mai mult, edilul aruncă vina pe autorităţile judeţene care, spune el, nu vor să-l sprijine. Este al doilea an şcolar când noua şcoală din comuna Pietrari nu îşi deschide uşile pentru cei 250 de elevi din localitate. Clădirea este gata, are mobilier şi calorifere, însă îi lipseşte centrala termică iar curtea este de fapt o groapă imensă unde se strânge apa ori de câte ori plouă puternic: “Clădirea este dotată cu termopane, grupuri sanitare moderne (chiar şi pentru persoanele cu dizabilităţi), mobiliar şcolar, parchet şi calorifere, cu tot cu instalaţiile aferente, dar nu are o centrală termică. întotdeauna am învăţat în două schimburi, dar erau motive obiective. Acum avem spaţiu dar nu îl putem folosi.

52

http://www.ziardambovita.ro/scoala-noua-la-pietrari-dar-nu-o-pot-folosi-este-al-doilea-an-scolar-cand-noua-scoala-din-pietrari-nu-isi-deschide-usile-pentru-ca-autoritatile-locale-nu-cumpara-centrala-termica/

1 COMENTARIU

  1. De ce nu se pomeneste ca-i vorba despre presa loiala pesedeului.Se cunostea problema de foarte mult timp,timp in care se… si putea rezolva in vreun fel,insa acum s-a gasit momentul loviturilor sub centura deoarece lupta dintre pesedistii locali si cei national liberali este chiar la …vedere.De ce nu si-au dat la gioalele politice si pe timpul cand vicele era….vice primar din partea liberalilor,deci pan’sa fie recrutat de catre gasca psd.Iar domniile lor,cadrele didactice,abia acum s-au trezit?pan’acuma ce-au facut,cumva au dormit incaltate?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.