Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu în vizită de lucru la Râu Alb

0
301

La sfârşitul săptămânii trecute preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, s-a deplasat în mai multe localităţi ale judeţului pentru a urmări stadiul unor lucrări importamte pentru judeţ. Pe tot parcursul vizitei de lucru, şeful administraţiei judeţene a fost însoţit de directorul LDP, Alin Manole şi alţi directori din cadrul CJ .Prima oprire a preşedintelui CJ a fost la Râu Alb, acolo unde se lucrează la:reabilitarea DJ 712A în punctul „Aninii Ologului” şi refacerea podețului tubular pe DJ 712 A în punctul „La Fermă.

În primul caz, lucrarea este executată în proporție de 40%, urmând să facă pragul de fund, podeț tubular, sistem rutier și șanț dalat, parapet metalic și un șanț în trepte de 20 ml. Valoare totală a lucrărilor este de 400.000 lei.La Fermă este vorba de un proiect de 100.000 lei care prevede reabilitarea podețului tubular existent și refacerea sistemului rutier. S-a lucrat în proporție de 70%.

mai mult la : http://www.tvpartener.ro/2015/02/22/video-presedintele-consiliului-judetean-dambovita-adrian-tutuianu-in-vizita-de-lucru-la-rau-alb-tatarani-targoviste-gaesti-si-potlogi/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.