Preşedintele CJD, foc şi pară pe primarul de la Pietrari. Fiindcă edilul nu se învredniceşte să achiziţioneze 3 frigidere pentru programul „Lapte şi corn la şcoală”

0
246

Paradoxal, edilul de la Pietrari, Cornel Coman, este cunoscut pentru afacerile cu… îngheţată ❚ Supărat, preşedintele Ţuţuianu şi-a propus ca la următoarele alegeri locale să-l trimită pe primarul Coman înapoi la afacerea de familie ❚ Mai mult, Primăria Pietrari a primit uriaşa sumă de 12 miliarde lei vechi la ultima alocare din TVA şi impozit pe venit

art_150327_primar

VIOLETA STANCIU

Primarul comunei Pietrari, Cornel Coman, a intrat în colimatorul preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Chiar dacă a alocat foarte mulţi bani acestei localităţi, preşedintele CJD recunoaşte că nu are relaţii prea bune cu edilul de la Pietrari.

Motivul acestei supărări a fost generat de refuzul primarului Coman de a dota unităţile de învăţământ din comună cu aparate frigorifice necesare derulării în bune condiţii a Programului Naţional „Lapte şi corn în şcoli”, invocând drept scuză lipsa resurselor financiare.

„De când sunt în administraţia publică judeţeană

nu am întâlnit atâta nesimţire”

mai mult la :  http://www.jurnaldedambovita.ro/jdb_articol–presedintele-cjd-foc-si-para-pe-primarul-de-la-pietrari,29094.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.