Prăpastia dintre baroneții penali de pe scenă și mulțimea rufoasă care îi aclamă aduce a țară sud-americană. Rovana Plumb vorbind ca Ana Pauker poporului pesedist

0
284

La ce-i folosesc Partidului Social Democrat „mitingurile de susținere pentru Guvernul Grindeanu”? Ca să arate că poporul îl iubește, chit că „noaptea ca hoții”? Ca să arate că ai lor sunt mai mulți decât ceilalți? Ca să-i satisfacă lui Liviu Dragnea orgoliul rănit?

Imaginile pe care a reușit să le transmită partidul după mitingurile din Argeș și Dâmbovița sunt departe de ce spera dl Dragnea când a comandat „un milion de pesediști în stradă”. Tristele procesiuni de oameni necăjiți strânși cu arcanul de prin comune și scări de bloc ca să țipe „PSD, PSD” nu transmit forță și susținere, ci, dimpotrivă, deznădejde, confuzie, derută.

Prăpastia dintre baroneții de pe scenă, mulți cu milioane de euro de apărat de diverse sentințe aflate în pronunțare, și mulțimea rufoasă care îi aclamă aduce a țară sud-americană.

Te întrebi ce-i face pe acești oameni să accepte să fie cărați de colo-colo cu autocarele de aleșii lor care le-au furat și dinții din gură? Oare înțeleg ceva din pancartele pe care partidul li le-a pus în mână și pe care scrie „Noi votăm, nu #rezistăm”?

Iar imaginea Rovanei Plumb vorbind ca Ana Pauker poporului pesedist ar trebui să intre în manualul de istorie a Partidului Comunist Român…

mai mult la :  republica.ro/partidul-e-o-fiara-ranita

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.