PNL’istul Cornel Coman, primarul Pietrarului, admirator sincer al calităţilor de lider ale boss-ului PD-L – Florin Popescu

1
273

În Dâmboviţa, armonia e sublimă la nivelul conducerilor judeţene ale PSD şi PNL, mai ales după ce Gabriel Grozavu a câştigat şefia liberalilor. Lipseşte însă cu desăvârşire prin câteva comune, unde, de voie de nevoie, liderii locali au zis da, numa’ că fac ba. Se plâng social-democraţii că pe la Pietrari (unde e şerif penelistul Cornel Coman = aripa Plăiaşu din PNL Dâmboviţa, admirator sincer al calităţilor de lider ale boss-ului PD-L – Florin Popescu)  nu merge uniunea cum ar trebui să meargă. Şi anume pentru că liberalii de acolo au pretenţii exagerate, nejustificate.

Acuma, o să fie musai ca PSD Dâmboviţa să se calmeze şi să trateze cum nu se poate mai inteligent situaţiile iscate, câtă vreme organizaţiile de mai sus ale PNL sunt printre cele mai performante din judeţ. Altfel, prin 2012, există riscul să se pomenească brusc că PD-L câştigă pe linie în localităţile cu pricina taman cu sprijinul entuziast al fraţilor de doctrină din PNL.

….

sursa si articol complet la:

….USL Dâmboviţa – niscaiva hopuri

1 COMENTARIU

  1. Ceva incredibil?,pai nu stiu daca ma insel,dar pd-l a dat o „mana” de fier” pn-l-lui prin ajutorul direct al d-lui sef al ………….Nu vreau sa intru in amanunte,dar pd-l de d-ta este copia pn-l-ui sau invers?.Intelegerea din” umbra” a celor doua partide denota faptul ca democratii sunt aceiasi liberali,dar sub alta forma?.Daca pn-l PIETRARI nu avea sprijin direct din partea sefului ………ta bossul ….sigur realizarile facute in aceasta comuna nu aveau succes.De ce?,nu cumva pentru simplu fapt ca cel in” cauza” a facut (rasarit)cu,sau fara „voie” o….”.casuta”…in sat … Valea Campului?,sau ca pd-l de d-ta se…”iubeste” la …..nebunie cu pn-l….de Pietrari.Sincer nu inteleg aceasta dragoste dintre cele doua partide.Oare investitiile stau la baza acestor legaturi” amoroase”?,unde ,sau mai bine spus multi au beneficiat din belsug? sau ….cumva faimoasele si” bucuroasele” fonduri …europene i-au imprietenit la…catarama”? .
    Referitor la aceasta uniune (usl),tare mult m-as bucura sa functioneze la parametrii normali,insa dupa cum observam da semne clare ca intelegerea dintre cele trei ” faimoase” partide este exact ca cea dintre „soacra si nora”si…sincer sa fiu cu toate ca nu ador niciun partid politic pentru ca de fiecare data am asistat la o… adevarata schimbare de …locuri,nimic altceva,..nu cred si nu am nicio garantie ca acest amestec pn-l,psd,pc va avea masuri sanatoase” pentru TARA numita inca ROMANIA.
    Pacat ca aceasta frumoasa si bogataTARA nu a avut si inca nu are oameni competenti care sa o guverneze.
    Asteptam ca viitorul sa-si spuna cuvantul,iar noi cei care de fiecare data am fost cei sacrificati sa ducem(ne) ducem o viata pe masura meritelor noastre ca cetateni si sa nu mai fim „cobaiul” celor care vin…..la putere,iar experientele sa le mai… faca si pe pielea lor,adica a celor care inca din „89 au decimat” practic aceasta TARA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.