Plecarea lui Alexe, primarul Barbuletului, la PSD îl lasa rece pe Blaga. Pai ce putea sa zica !

1
257

Întrebat fiind cum comentează plecarea celor 18 primari dâmbovițeni din PDL către PSD, Vasile Blaga a răspuns că vede altfel lucrurile:

”Eu văd altfel lucrurile. Noi am avut, PDL-ul, 38 de primari în Dâmbovița și știți toată vânzoleala care a fost, nu de acum, de doi ani, că ne-am mai întâlnit în conferință de presă. Eu mă bucur că sunt 20 azi, cu noi. Ultima dată când ne-am întâlnit nu era niciunul.

Văd jumătatea plină a paharului. Și mai văd și altceva: sunt absolut convins că, și de data asta, vom câștiga președinția în Dâmbovița, președinția României, sigur, și pe cea a Consiliului Județean și a Primăriei, pe urmă.„, a declarat Vasile Blaga.

1 COMENTARIU

  1. Lasa-i ,dom’Blaga,sa treaca in gasca pesedeului ca se vor lamuri de nevertebratele politice pesediste.Pesedistii astia insetati au mai fost calare pe protapul puterii si stim cu totii pe ce carari economic-saracit-politice ne-au adus.Deci,pesedeul de azi este feseneul de ieri,de acum catva timp,timp in care a avut grija sa puna tara pe butuci,si a reusit.Acum pe ce-or s-o mai puna pentru ca nici butuci nu se mai gasesc,s-a avut in grije sa dispara si padurea,avutia nationala,aurul verde.In cazul in care unul dintre candidatii la presedentie,altul decat copilul politic Ponta,va castiga functia suprema ,traseistii de azi vor fi si cei de maine,ei vor trece in barca puterii,si …puterea se va bucura.Este un fel de cercul nehotaratilor,pe astia isi pun bazele cei de la putere,indiferent care ar fi…aia.Deci,nu disperati pentru ca-i veti primi inapoi daca presdentia nu va fi a pesedeului,ca asa-i la noi prin politica si nu numai,un fel de: ca la noi …ca pe nicaierea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.