Pietrari Dâmbovița : „Asfaltul promis”, o cupă de pietriş pusă în gropi.

0
284

„Asfaltul promis”, o cupă de pietriş pusă în gropi. Mă întreb doar cât or să muncească oamenii aceia veniţi sa asfalteze ca să scoată „prostiile” astea din gropi.
Oricum e o mare realizare. Probabil pentru un excavator a fost o treabă de câteva minute să acopere aceste gropi prin care foştii au trecut de nenumarate ori fara sa îi deranjeze şi prin care actalii, la rândul, lor ar fi trecut la fel dacă nu ar fi fost postarea anterioară. Aşadar cinste tinerilor cu iniţiativă din Pietrari! Aştept de la voi mai multe „cazuri” de genul acesta care pot fi uşor remediate şi pe care aleşii, indiferent de culoarea lor politică au ales şi aleg în continuare să le ignore.

Stimă şi respect!

Pietrari Dâmbovița

 

Acum două săptămâni, mai exact pe 10 iulie, ne-am strâns un grup de 4 baieţi şi cu un tractor cu remorcă şi câteva lopeţi am vrut să umplem cu pietriş gropile care sunt de atâta timp la intrare în satul Valea. Numai că am fost trimişi repede acasă, înainte să apucăm să facem ceva, spunandu-ni-se că gropile vor fi asfaltate până la sfârşitul săptămânii respective şi că muncitorilor care vor veni să asfalteze le va fi greu să scoată din gropi „prostiile pe care vrem noi să le facem”.
Consider că şi a doua zi dacă urmau să fie asfaltate, acţiunea noastră tot era binevenită pentru zecile de maşini ce trec zilnic pe acolo. Cu atât mai mult cu cât iniţiativa era din partea unor tineri care doreau să facă ceva benevol pentru satul lor.
Au trecut de atunci 2 săptămani si gropile tot nu s-au întâlnit cu asfaltul promis.

Stimă şi respect!

Pietrari Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.