Petre Coman, presedintele UNPR Râu Alb : Nu am mai acceptat mizeria făcută de Țuțuianu, care l-a adus pe bețivul notoriu Catalin Preda la masă cu noi

0
260
Fostul lider al social-democraților din Râul Alb ne-a declarat că nu are decât un regret, acela că nu a părăsit mai demult partidul celor trei trandafiri, respectiv din momentul în care primarul în funcție al comunei, Cătălin Preda (ex-PDL), a fost primit în PSD de către Adrian Țuțuianu.
ro8041
”Trebuaia sa plec de mai de mult, dar am acceptat mizeria făcută de Țuțuianu, care l-a adus pe bețivul notoriu Catalin Preda la masă cu noi. Țuțuianu e un naiv care nu știe ce este aia politică.” Spune Coman, adăugând că, deși a câștigat pentru PSD toate scrutinurile, de la localele din 2012 și până în prezent, nu i-a deschis niciodată ușa lui Adrian Țuțuianu, ci s-a bizuit pe colegii și partenerii săi din organizație – care, acum, l-au urmat la UNPR. ”În 2011, când am preluat organizația, PSD Râu Alb avea șase membri iar 2012 am scos patru consilieri, în timp ce Preda a trădat din prima clipă, fapt dovedit la prezidențialele de anul trecut”, completează Coman.

Potrivit propriilor declarații, Petre Coman a fost urmat de toata organizatia – aproximativ 160 de membri, care sunt de astăzi înregimentați în filiala dâmbovițeană a UNPR.
”Am ales să vin alături de Miculescu pentru că este un om care a făcut avere cinstit, fără să pună mâna pe bani publici, este o persoana serioasă, respectată în comunitate și care nu are probleme cu Legea. Iar proiectul politic al UNPR mi se pare a fi cel mai potrivit pentru țara asta, pentru fiecare dintre noi”, și-a explicat Petre Coman decizia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.