Pentru ca pe 20 Iulie, de Sf. Ilie, sarbatorim ziua comunei Pietrari, va prezentam aniversarile trecute + un moment antologic cu primarul Pietrariului, dl. Cornel Coman :)

0
312

Sarbatoarea counei pietrari in 2012

Ha, ha , ha …  Cu vacile care genereaza lapte , si cresterea animalelor din emisunea fructificata care atunci cind eram eu copil… Hai sa traiesti don’ Coman… Ce-am mai ras 🙂

ccoman

Sarbatoarea a rasunat la sfarsitul saptamanii trecute in mai multe localitati din judetul Dambovita. Cetatenii din 4 localitati: Titu, Pietrari, Gura Ocnitei si Gaesti s-au imbracat in haine de sarbatoare si au iesit la dans sarbatorind zilele localitatilor amintite chiar de Sfantul Ilie. La Pietrari muzica si voia buna se auzeau din toate colturile.

 

In comuna Pietrari se mananca cel mai bine cashul afumat, acesta este motivul pentru care gaseai la tot pasul aceasta specialitate traditionala din zona. Locuitorii comunei Pietrari au sarbatorit ziua comunei pana seara tarziu. Acestia au petrecut inlocuind grijile si nevoile cu muzica si voia buna care se simteau la tot pasul de Sfantul Ilie in comuna Pietrari.

 

 

Vrednicii locuitori ai comunei Pietrari au petrecut, ieri, la prima editie a zilei comunei reinfiintate prin votul lor, cu sase ani in urma.

Serbarea s-a desfasurat sub titulatura “Sarbatoarea casului afumat”, primarul Cornel Coman incercand sa impuste doi iepuri dintr-un foc: sa promoveze un produs traditional, posibil viitor brend care sa faca faima comunei, dar si sa ofere localnicilor o zi de care sa isi aminteasca peste timp cu placere, la ziua Sf. Prooroc Ilie….

 

 

Edilii locali au pregătit, la prima ediţie a Zilelor Comunei Pietrari, un concurs al tăietorilor de lemne şi o sărbătoare a caşcavalului afumat. Invitaţia la manifestare a fost trâmbiţată cu goarna pe Valea Dâmboviţei.

 

 

DSC_0228

Preşedintele Florin Popescu le-a urat celor prezenţi la manifestări, un an bun, cu mai multă prosperitate şi sănătate, asigurându-i de tot sprijinul administraţiei dâmboviţene în iniţierea şi demararea unor proiecte de importanţă majoră pentru viaţa comunităţilor.

DSC_0180

Ce vremuri frumoase, dom’ne !! Ziua Pietrariului, 20 Iulie 2009

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.