Pamflet: Cornel Coman, dom’ primar de la Pietrari „genereaza” cateva idei la Columna TV

1
291

Ce aflam de la dom’ primar Cornel Coman :

http://foto.raulalb.net/#51
Inainte de toate îi sugeram lui don’ Cornel sa vorbeasca mai rar la interviurile viitoare. Ca sint portiuni unde o ia prea repede ….

Aflam ca dom primar a fost la mitingul USL de pe stadionul Arena Nationala, si a stat chiar pe teren.
L-au cam durut picioarele dar s-a sacrificat pentru partid si alianta.
Discursul lui Antonescu a fost fulminant , dom Cornel a cronometrat , 12 minute a vorbit Antonescu, comasat si la obiect.

Totusi in timp ce sefu mare’ vorbea , dom Cornel i-a cam invidiat pe cei care stateau ca belferii pe scaune.

Dom’ Cornel e un adevarat militar si "nu tradeaza" , el executa ordinele armatei politice. A fost partener cu PSD dar va fi agresiv cu PSD-istii daca vor calca pe bec.

Nu-i este frica de nimic, e vigilent in relatia de parteneriat si va "apara cu indarjire" partidul sau de inima, PNL.

Alianta e un mariaj, fara tradari, compromisuri nu se fac in politica. Aflam ca PNL-ul este dragostea ce mai mare , politic vorbind, a d-lui primar.

Despre USL :  Scurt atac si o amenintare voalata la PSD, daca nu stau cuminti Cornel pleaca si le va fi dusman.

PNL este o veriga , din inel. Deci "mariaj", "veriga", "armata unita"

Dom’ Cornel nu e fericit cu actualul lider , Grozavu de la PNL. Cornel cere demisa lui Grozavu din nou . Uitate sint chiolhanurile petrecute impreuna din anii trecuti.

"Daca ai pierdut un examen, te retragi si dai ocazia altuia sa se afirme " , bate saua dom’ primar ca sa inteleaga Grozavu.

Colegiile din Dambovita sint cele mai grele. Contracandidatii sint de marca.
Riscam sa nu avem decat nordul judetului. Adica la el in curte.

Dom’ Cornel a facut promisiuni pe care le-a indeplinit in totalitate.
Omenii se pling ca nu a rezolvat nimic. Sint omani rai

Oamenii sint ingrati, in situatia asta finaciara dificila , mondiala , globala, spatiala, nu poti  realiza ceva in 6 luni. Poate mai incolo. Poate in mandatul urmator…

In derulare este constructia scolii din Pietrari, inaugarare anul viitor, cea mai frumoasa scoala din zona, amprenta la sol a constructiei  este de 1100 m patrati. Laborator de chimie, laborator de fizica, ca la NASA.

"Nu visa nimeni la Pietrrari, asa ceva "  ( de unde reiese ca oamenii din Pietrari ori n-au fantezie, ori nu prea dorm)
Avem 3 sute de copii si invata in doua schimburi, "Degringolada totala"

DAR NU E APA: Nasol !  Facem al doilea put trebuie sa facem racorduri, dar poate mai incolo, poate in mandatul urmator
"Sa nu fim rai, vom avea de toate"

Scoala a costat 600.000 euro ( mama nene ce JAF a fost dat aici, cine a castigat licitatia ? poate vine din nou doamna de la Cutea de Conturi , stie Cornel care doamna !!) .

Scoala va fi europeana la toate standardele. Gata in Febr. 2012.

Despre drumurile de la Pietrari : Cornel recunoaste ca sint pline de gropi , iar unele au chiar si dimensiuni meteorice :)) .
Cornel Coman stie ca cetatenii din Pietrari, Barbuletu si Räu Alb, il injura zilnic cand dau cu masinile si cu tobele de esapament ..
in gropile de la Pietrari. Gaurile acestea sint dealtfel faimoase, au si pagina pe Facebook.

2 miliarde pentru apa de la Pietrari . O SA FIE APA ca de , am promis "O sa avem apa la Pietrari" cocnchide bilbic primarul…

Cornel Coman va face canalizare ca in Elvetia,  Costa "fabulos". Vor fi fose comunale la cate doi. trei cetateni odata.
Aflam ca dom primar pleaca anual in Elvetia, si ne intrebam daca sint riscuri sa ramina definitiv acolo . Asta daca cei de la Curtea de Conturi isi mai baga nasul unde nu le fierbe oala.

Pt. satul Valea , canalizarea e inutila, costa 1 mil de euro. Oamenii au WC in spate si nu vor sa se racordeze. Primarul risca sa ne faca degeaba canalizarea.
Aflam astfel ca oamenii din Valea prefera sa-si faca nevoile in aer liber, precum agentul Cooper din Twin Peaks

Cornel s-a uitat prin satelit si nu a gasit apa potabila  la Pietrari. Nu stim daca a folosit un satelit rusesc sau unul american…

Probleme mari cu apa , e seceta, puturile sint secate.

"Sigur, sigur, notati-va, in vara lu’ 2014 apa la robinet va fi la Pietrari" decreteaza primarul…. Si daca e o vara secetoasa aia din 2014, ce se intimpla ?

Alte proiecte mai putin importante, drumul spre Dupa Deal, trebuie, ca lui Cornel îi e rusine de acel drum.  Aflam ca si la Dupa Deal îl injura localnicii.

Focul lui Sumedru , se va face pe 25/26 Oct peste cateva zile, ca de obicei pe stadionul din Pietrari. Statdionul e facut in panta.

Pronostic pentru alegerile parlamentare :
""USL castiga evdient, 55-56 % " si in Dambovita USL îsi va lua cam 5 mandate , Doamne ajuta ! sa ia si 7 mandate desi adversarii de la ARD sint de temut.

sursa Columna TV :

Fata in Fata – Invitat: Cornel Coman (primarul com. Pietrari) – 18/10/2012

Alte interviuri cu primarul Pietrariului , Cornel Coman :

 1. Picture: Fata in Fata – La Pietrari, un primar fara rivali! – Invitat: Cornel Coman – ora 15:00 – 24/05/2012

  Fata in Fata – La Pietrari, un primar fara rivali!…

       Invitat: Cornel Coman (primarul com. Pietrari, membru PNL Dambovita)…

 2. Picture: Fata in Fata – USL = Unde sunt Liberalii ?! – Invitat: Cornel Coman – 13/06/2012

  Fata in Fata – USL = Unde sunt Liberalii ?! – Invi…

       Invitat: Cornel Coman (primarul com. Pietrari, membru PNL Dambovita)…

 3. Picture: Fata in Fata – Scandal in PNL! (si) in USL! – Invitat: Cornel Coman – 24/04/2012

  Fata in Fata – Scandal in PNL! (si) in USL! – Invi…

       Invitat: Cornel Coman (primarul com. Pietrari, membru PNL Dambovita)…

 4. Picture: Fata in Fata – Comuna Pietrari, in sarbatoare! – Invitat: Cornel Coman – 28/06/2012

  Fata in Fata – Comuna Pietrari, in sarbatoare! – I…

1 COMENTARIU

 1. ….”””””Genereaza” multa,multa ne…stiinta politica.Indraznesc sa-l intreb pe distinsul invitat , a participat la acel miting in tinuta cu care este imbracat ?.Daca da ,inseamna ca …aproape,aproape a „plagiat”-o pe cea a pedelistilor…..violeti cu care s-a inteles foarte bine si multe din realizarile facute la nivel de comuna se datoreaza lor,acelor oameni pe care,asa cum se observa, ii cam loveste din toate partile.Sunt convins ca cetatenii comunei Pietrari sunt mandri de ceea ce s-a facut ,insa un lucru este clar,nu ar trebui sa spuna ” eu am facut”sau” eu voi face”pentru ca nu totul se datoreaza lui,adica distinsului invitat ,ci ar putea sa recunoasca ca realizarile s-au facut cu sprijinul colectivului administratiei locale.Nu ati pomenit NIMIC ,stimate Domn Invitat , de cei care au participat si au depus efort maxim pentru indeplinirea a ceea ce s-a facut ,si aici ma refer in mod deosebit la activitatea d-lui Vice ,El,adica acest Domn Vice-Primar, a fost stalpul de sustinere al proiectelor in desfasurare care,asa cum vedem cu totii, au avut un final cu reusita.Mai mult de atat ,pe langa aceasta implicare, s-a ocupat si de problemele cetatenilor pe cand PRIMARUL era de negasit,chipurile plecat pentru negocieri,care ar fi alea…… numai domnul le stie.Referitor la acuzatia aruncata Presedintelui Basescu cum ca el cu sleatca lui a distrus partidul taranesc si ca de aceea l-ati parasit ,va cam inselati stimate domn,si-mi permit a spune ca nu aveti pic de cultura politica.Dl.Basescu nu a pus pe” branci” partidul taranesc ,ci acesti domni(pesedistii) cu care PNL „s-a casatorit”formand alianta usl,acesti domni care pe atunci erau sub o alta umbrela ,fsn,pdsr ,iar acum actualul psd,dar cu aceleasi apucaturi,aceleasi defecte si aceleasi fete de …. „culoare ruseasca”. Deci, Domnule Primar de Pietrari, ar trebui sa „vigilati „activitatea liderului pnl care a facut din acest PARTID LIBERAL un tarc cu ….de toate speciile politice si l-a indreptat pe o poteca cu gropi,nu pe un drum Liberal ,l-a transformat intr/o pista de aterizare unde si-au gasit adapost, sub umbrela liderului acestui partid ,toate ciurucurile si rebuturile politice care au dezertat din alte formatiuni . Mai nou s-a trecut la „oierizarea -behaitizarea”(ma refer la ultima achizitie de calibru politic zero))PNL-lui , partidului liberal care cu putin timp in urma era speranta multor cetateni romani(printre ei fiind si eu) si ,de ce sa nu recunoastem,credibilitatea era in crestere,dar din pacate la ora actuala este in cadere libera.Cu asa achizitii sa va asteptati,d-le Primar, ca PNL va inflori cand o face plopul mere.Sunt convins ca in timp ,PNL-ul ,isi va recupera timpul pierdut cu acesti incompetenti politici care si-au gasit culcusul in interior sub,asa cum am mai spus ,aripa calda a liderului , se vor pierde ,iar noi cei care aveam speranta si increderea in acest partid le vom recupera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.