Pagube de 45 de milioane de lei, produse de inundaţii în Dâmboviţa

1
234


Două drumuri judeţene din Dâmboviţa sunt afectate, precum şi mai multe poduri din cauza inundaţiilor şi alunecărilor de teren. În total pagubele sunt de peste 45 de milioane de lei.

Drumurile judeţene afectate sunt: Voineşti-Izvoare-Manga-Pietrari-Bărbuleţu-Râu Alb şi
Pucioasa-Măgura-Bezdead.

Sunt şi mai multe poduri afectate de inundaţii şi alunecări de teren, cel mai grav este cel de la Finta, care este închis circulaţiei.

Alunecările de teren au provocat pagube şi proprietarilor de livezi. La Bărbuleţu sunt zeci de hectare de plantaţii pomicole care au fost distruse ca urmare a alunecărilor de teren.

Inundaţiile şi alunecările de teren au produs cele mai multe pagube în localităţi din nordul judeţului, la Vişineşti, Râu Alb, Bărbuleţu, Pietrari, Bezdead, Malu cu Flori, Cândeşti.

sursa :  http://www.stiridb.ro/pagube-de-45-de-milioane-de-lei-produse-de-inundatii-in-dambovita/

1 COMENTARIU

  1. Acum este de muls la greu.Acum este cazul si momentul pentru…cine imparte parte-si face lor , la rude ,functionari si prieteni apropiati.Vom vedea cum beneficiaza de bani cu caciula aia care n-au fost loviti de inundatii.Ca …de,cam asa se procedeaza prin comune,pe la sate.O sa se procedeze exact cum s-a procedat,si inca se …mai,cu ajutoare.Cei care sunt imbibati,au de toate prin curte …,de la tractoare ,la biciclete montebaiguri si-au umplut porbagajele cu ….brate de alimente,iar cei care sunt ….sarantoci au fost stimulati cu….cate ceva d’ale gurii,pacaliti si fraieriti.Cam asa se va intampla si de data asta ,cei care sunt afectati de inundatii,acei cetateni mai…nestiutori la capitolul despagubiri , vor primi multa atentie insotita de promisiuni (printre altele li se va cere multe …multe documentatiuni ca sa renunte la ceea ce solicita) din partea autoritatilor locale,iar „baietilor destepti „carora le lipseste o uluca de la gard,rumegusu din curte si cateva roabe de nisip vor primi despagubiri la greu,ca…cam asa se intampla pe meleagurile noastre.Pai, si autoritatile astea locale de la cin’ sa invete ca si pe la nivel inalt tot aceleasi modalitati procedurale se fac,de unde si…zicala :stapanul invata sluga hoata.

    Vom trai si vom vedea cine sunt beneficiarii .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.