Orice proiect comunitar incepe cu o dezbatere. Fantina de mare adincime la Gura Barbuletului

2
274


Catalina Radulescu :

Aveti libertate la simpatie,dar nu aveti dreptul ca in anul 2012 intru-o Tara Europeana sa ne sugerati sa ne sapam fantanile cu sapa si lopata.Daca Primaria este atat de saraca nu pot intelege cum de se gasesc bani pantru pietruire ulitelor satului Barbuletu care se face comtinu de la venirea primarului Alexe si nu inteleg cine ia permis sa faca BALASTIERA pa albia raurilor Rau-ALB si Babuletu pe raza satului Gura-Barbuletu,punand in pericol cele 3 poduri.

RaulalbNet Dambovita :

Dupa cum stiti CJ Dambovita a alocat bani pentru pietruirea si repararea drumurilor. Acest lucru a fost confirmat si de seful CJD , Tutuianu (PSD), iar noi am scris despre asta in site. Dar fondurile au directie precisa si nu pot fi deturnate spre alte proiecte .

Ce propunem noi. Un mic proiect pentru saparea unei fantîni de mare adincime( 15 m) la Gura Barbuletului. Costul ar fi de cca. 1500 euro dupa, parerea noastra.

Primaria Barbuletu ar trebui sa ofere micul spatiu ( 4 m patrati) pentru saparea putului respectriv. Si tot primaria ar trebui sa se ocupe de avizele si aprobarile necesare.
 

Daca 30 de familii de la Gura Barbuletu ar accepta sa participe , cota parte ar fi de cca. 50 euro / 225 lei .

sursa : http://www.facebook.com/catalina.radulescu.395

2 COMENTARII

 1. @RaulalbNeta.Dambovita, fiecare familie sa contribuie cu 30 de euro…diferenta pana la 1500 deduc ca o acopera primaria (considerand ca sunt 30 de fam.)…ce nu inteleg este cum 30 de euro in lei sunt 225 …sa inteleg ca acest proiect se va finaliza cand 30 euro=225 lei ???

 2. Este desigur vorba de 50 de euro . Am corectat.

  50 euro x 30 familii = 1500 euro

  50 euro x 4.5 lei ( curs BNR) = 225 lei

  Cu stima,

  redactia

  p.s. credem ca si 30 euro ar fi suficienti. 30 x 30 = 900 euro. poate ca am putea convinge primaria sa adauge restul de 600 de euro. sau o parte din materialele pentru fantina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.