Noaptea minții ! Primarul vrea să închidă After-School-ul din comuna Pietrari

0
298

Scandal la Pietrari din cauza actualului primar, Gheorghe Neacșu, care vrea să închidă un After-School ! 22 de copii nevoiași, proveniți din familii fără posibilități materiale, din clasele I-IV, serveau o masă caldă și erau asistați la lecții de un grup de profesori din zonă, pe bază de voluntariat. Acum, situația este radical schimbată, After-School-ul riscând să fie închis.

Investiția a costat 8 miliarde de lei vechi și a fost finalizată cu sprijinul Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei. Erau 22 de copii nevoiași, iar acum au mai rămas doar 2 din cauza actualului primar, care i-a amenințat pe părinți că, în cazul în care nu-și trimit copiii la școală, îi pune să le plătească masa copiilor. Oamenii, săracii, s-au speriat, dar ei nu au nicio vină, pentru că era datoria noii administrații locale să întocmească dosarele și să-i înscrie pe copii la școală. Copiii primeau câte o masă caldă, în valoare de 7 lei pe zi pentru fiecare și doi salariați deserveau Centrul de Îngrijire pentru Copii Aflați în Situații de Risc, șefa Centrului și femeia de serviciu. Primarul le-a amenințat că va închide Centrul pentru inactivitate. Păi, cum să ai activitate dacă nu nu te-ai îngrijit tu de întocmirea dosarelor pentru copii ?! Mai mult decât atât, se plâng salariații din Primărie la mine că stau și tremură în sediul Primăriei ! Primarul n-a fost în stare să se aprovizioneze cu peleti și n-a dat drumul la centrală. Le spune să-și mai pună o haină groasă pe ei, că n-are bani. E păcat ce se întâmplă și ar trebui ca cineva să ia măsuri ! Eu am vrut doar să trag un semnal de alarmă !”, ne-a declarat Cornel Coman-fostul primar al comunei Pietrari.

20161018_1_1

http://ripostapenet.ro/2016/10/18/noaptea-mintii-el-este-primarul-care-vrea-sa-inchida-after-school-ul-din-comuna-pietrari/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.