Nesăbuință maximă! El este primarul care a desființat un After School și refuză o investiție de 40.000 de euro

0
192

Nesăbuința atinge cote maxime la Pietrari, acolo unde primarul Gheorghe Neacșu a desființat un After School, care oferea mâncare, cazare și educație unui grup de 22 de copii nevoiași, fără posibilități materiale, a disponibilizat foarte mulți salariați din cadrul Primăriei, n-a fost în stare să întocmească niciun proiect european și ultima “capodoperă” a vremelnicului edil de pe Valea Dâmboviței, refuzul unei investiții private de aproape 40.000 de euro.

Este vorba despre un grup de oameni de afaceri locali, reuniți pentru un țel comun, benefic comunității, respectiv amenajarea unui teren de sport, cu nocturnă, de fotbal și tenis, în comuna Pietrari.

Am depus o cerere de peste 2 luni, la care nu am primit niciun răspuns! Primarul refuză să includă solicitarea pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local, fără să ne ofere niciun răspuns. Dacă nu vrea, să ne spună de ce nu vrea, să ne concesioneze sau în baza unui parteneriat public-privat, o suprafață de teren, pe care să construim un teren de sport pentru tinerii din comună. O să-i trimitem pe tineri să joace fotbal sau tenis la el acasă. Ca să nu vă mai spun că a desființat și After School-ul, ceea ce este o crimă, pentru că orice copil are dreptul la un nivel de educație egal cu al celorlalți, și a dat afară mai mulți salariați din Primărie, care își făceau treaba. Nu înainte de a-și face un salariu uriaș, într-o comună săracă!“, ne-a mărturisit unul dintre consilierii locali, nemulțumit de atitudinea sfidătoare a primarului Gheorghe Neacșu.

Comentariu:

 Lucian Enache · Comuna Pietrari in ideia reinfiintarii unor comune mai vechi a luat nastere prin impartirea Comunei Barbuletu in trei. Autonomia locala inseamna ca UAT respectiv este in stare sa traiasca pe picioarele ei. Daca banii pentru After School au fost fonduri UE s-au de la bugetul central sau judetean domnul primar „ales” ar trebui sa-si dea demisia. Comunele care nu sunt in stare sa se autofinanteze inseamna ca sunt unitati administrative neviabile si trebuiesc desfiintate. Parerea mea!

 

sursa :  http://ripostapenet.ro/2017/08/06/nesabuinta-maxima-el-este-primarul-care-a-desfiintat-un-after-school-si-refuza-o-investitie-de-40-000-de-euro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here