Multumim Luminatia Ta ! Faraonul Dragnea ne-a mai aruncat si un pumn de gologani pentru drumuri si poduri la Pietrari si la Barbuletu

1
268

646x404

9 milioane lei pe OUG 28

Totodată, vicepremierul Liviu Dragnea a semnat la sediul Consiliului Judeţean şi două contracte de reabilitare şcoli, la Voineşti şi Gura Şuţii, dar şi 31 de contracte pentru lucrări la drumuri şi poduri, apă şi canalizare, care se vor realiza prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (OUG 28). Valoarea contractelor semnate este de 9 milioane lei (90 miliarde lei vechi), iar localităţile beneficiare sunt Brăneşti, Corneşti, Măneşti, Răzvad, Slobozia Moară, Răcari, Bărbuleţu, Braniştea, Costeştii din Vale, Comişani, Malu cu Flori, Pietrari, Pucheni, Sălcioara, Hulubeşti, Mătăsaru, Perşinari, Văleni Dâmboviţa, Găeşti, la care se adaugă şi 11 contracte ale CJD pentru lucrări drumuri judeţene.

43 milioane lei, în total pe OUG 28 pentru Dâmboviţa

„Îi mulţumesc mult domnului vicepremier Liviu Dragnea, pentru faptul că şi-a făcut timp să vină la Târgoviş- te pentru lucruri care sunt deosebit de importante pentru judeţul Dâmboviţa. Anul acesta, cu ce semnăm astăzi (n.n. vineri), am primit circa 430 miliarde lei vechi pe OG 28/2013 – o sumă extraordinar de mare şi importantă pentru judeţul Dâmboviţa, care ne asigură rezolvarea problemelor dificile pe care le avem în foarte multe localităţi. Sunt sigur că vom avea sprijinul dlui vicepremier în continuare!”, a declarat preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu.

sursa :   http://www.jurnaldedambovita.ro

1 COMENTARIU

  1. Daca dom’premar de Barbuletu ,ca el multi traseisti,nu-si arunca toalele politice in codirla pesedeului nici dom’Draganelu nu -si taraia picioarele prin zona.Faptul ca se aloca bani cu „tarna” pentru anumite lucrari care se fac de mantuiala si de interes de grup,asa cum dealtfel se procedeaza de ani buni,nu inseamna un castig ci mai mult o pierdere pentru comunitatile in cauza,si asta datorita proastei gestionari facute de catre alesii nostri dragi.Ca un exemplu:s-au alocat kile de banet pentru comuna Pietrari.Banii,o pare din …”kile”, au fost utilizati corect si in interes comunitar insa o parte din aceste „kile” au fost folositi pentru un interes de grup.In interesul comunitatii s-au facut lucrari de amenajare si de protectie,a raului alb ce strabate comuna,scoala si gradinita,iar pentru interes de grup construirea unei cladiri (PRIMARIA) imense(stil casuta poporului) care este de fapt o aruncare de bani , aproximativ 30 de angajati sunt acum beneficiari ai luxului.Dupa parerea mea,se putea construi un sediu al primariei mult mai mic ,iar cu restul banilor se terminau lucrarile incepute la construirea scolii si gradinitei ,bineinteles fara a se intarzia darea lor in folosinta…cum de altfel s-a si se intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.