Mihai Răzvan Ungureanu: „USL este o amenințarea la adresa stabilității României. Politica, acaparată de un grup mafiot”

0
250


Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri, că USL a ajuns să fie o amenințare la adresa stabilității României, politica națională fiind preluată de un grup mafiot, arată Mediafax.

Acesta a precizat că românii nu sunt proști sau lași și a lansat un îndemn pentru luarea României înapoi din mâinile USL.

"USL a devenit o ameninţare la adresa stabilităţii României. Singura mare greşeală a acestui plan organizat minuţios este următoarea: ne dispreţuiesc şi ne consideră proşti şi laşi. Se înşeală amarnic. Suntem mulţi, vom fi şi mai mulţi, nu suntem proşti şi le vom dovedi că nu suntem laşi. Trebuie să fim conştienţi că totul depinde de noi, că din momentul acesta responsabilitatea pentru prezentul şi viitorul României depinde de fiecare cetăţean. Trebuie să ne luăm ţara înapoi!", a spus Ungureanu.

MRU a mai spus că actuala putere politică nu respectă nicio lege sau normă, nefiind normal modul în care se joacă cu țara și cu destinul populației.

"Ne confruntăm cu o situaţie în care o organizaţie politică nu mai respectă nicio lege, nicio regulă, în ciuda declaraţiilor şi a ieşirilor publice ale reprezentanţilor ei. Nu mai este respectată nicio normă, nu mai este respectată nicio cutumă. Nu se spune că «aceasta este lupta politică, aşa este jocul politic». Jocul lor politic poate că este aşa, dar nu au dreptul să se joace cu ţara noastră şi cu viaţa noatră ca să-şi protejeze privilegiile, averile, ca să scape de condamnări şi ca să nenorocească destinul familiilor noastre", a încheiat fostul premier.

http://www.b1.ro/stiri/politica/mihai-razvan-ungureanu-usl-este-o-amenin-area-la-adresa-stabilita-ii-romaniei-politica-acaparata-de-un-grup-mafiot-32325.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.