Mesaj catre primarul Marian Alexe de la un fan

0
289

D-le Primar,stiti prea bine ca sunt un fan si chiar apreciez activitatea dumneavoastra iinsa,inainte de a face cateva referiri ,v-as ruga daca se poate sa ma lamuriti de ce sunteti atat de ravasit,sifonat a se intelege,v-au alergat cumva uselisti cu bani pentru reteaua de apa si d-astra ati fugit?
Trecand peste aceasta mica gluma  as dori sa va reamintesc ca raul este deja pornit asupra primarilor  pdl.

Era de asteptat ca acest grup de incompetenti sa aibe un comportament nociv,zic eu,asupra administratiilor locale si a cetatenilor.

Planul lor nu era acela de a pune in aplicare asa zisele promisiuni printre care crearea de locuri de munca,cresterea salariilor si pensiilor,deci cu alte cuvinte el,acest usl,venea cu mirodenii,lapte si miere.

Deh,,nu a fost asa pentru ca scopul lor a fost un altul,acela de a pune ghearele,acele gheare nespalate zic eu,pe putere pentru ca ei ,ciorditorii de altadata  care erau sub alte umbrele(fsn,pdsr etc)care au jagmanit Tara,sa-si intre din nou in mana  si sa-si continue ceea ce au practicat in anii cand au mai fost pe la carma Tarii.Este inadmisibil ca acest schilod guvern sustinut de apreciabilii adormiti din parlament sa adopte o politica stramba atat pe plan intern cat si extern.

Spun acest lucru deoarece se vad rezultatele dezastruase din cam toate domeniile,sistemul de sanatate este la pamant,locurile de munca sunt in cadere libera,pensii si salarii de mizerie ,iar eii isi fac privilegii prin legi adoptate numai pentru si interesul lor politic.Mai grav ,prin politica lor alterata,au zugravit imaginea Tarii pe plan extern intr/o culoare neagra,zic eu,atat cu atacuri nefondate la adresa unor lideri politici europeni cat si prin faptul ca se incalca flagrant statul de drept.

Prin urmare,Romania a avut deja un esec privind intrarea in spatiul Schengen si de aici urmeaza o multime de dezavantaje aduse statului ,cetatenilor romani.Ingamfarea acestor incepatori politici o sa aduca numai pierderi pe plan extern,iar in cel intern se vad deja urmele,saracia este la ea acasa intretinuta de noul incompetent guvern.

P.
comentariu venit aici :
http://raulalb.net/index.php?c=1080

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.