Mere industriale în școlile din Pietrari

1
309


Dacă anul trecut polonezii şi-au bătut joc de elevii români prin merele de proastă calitate pe care le livrau în cadrul programului „Mere în şcoli”, de data aceasta a venit rândul românilor să repete experienţa poloneză. Producătorii de mere de pe Valea Dâmboviţei şi-au „furat singuri căciula”, furnizând propriilor copii fructe de industrializare pe post de mere de consum. Un exemplu elocvent în acest sens este comuna Pietrari, unde elevii au primit la şcoală mere din producţia locală de cea mai proastă calitate.

 

„În ceea ce priveşte Programul «Mărul în şcoli» nu putem să vă dăm veşti bune. În continuare primim sesizări referitoare la calitatea acestor fructe, chiar dacă în unele localităţi din judeţ ele provin din producţia proprie. Mă refer la localitatea Pietrari de unde avem sesizări că merele, deşi provin de la producătorii din zonă, nu sunt de calitatea dorită. Culmea este că aceşti producători sunt cunoscuţi pentru calitatea fructelor”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Agricole Dâmboviţa, ing. Elena Alecu.

sursa si articol complet :

http://jurnaldedambovita.artpress.ro

1 COMENTARIU

  1. Cei care au pus la dispozitia scolilor aceste fructe….pentru marmelada sigur nu au copii,iar daca se continua cu sesizari referitoare la proasta calitate a acestor mere si nu se iau masuri, aici este ceva” cusut cu ata alba”.Nu inteleg de ce organele in drept nu incep verificari si anchete.Oare de fiecare data trebuie sa asistam” la ascunderea si musamalizarea adevarului?Dar cine sunt raspunzatorii afacerilor” care se fac pe pielea copiilor?
    nu credeti stimabililor (fara inima) ca puneti in pericol sanatatea copiilor?
    Sa inteleg ca frigul este compensat cu aceste” mere de calitate” care pe langa scarba, le da si senzatia de frisoane care duc la incalzirea” corpului?

    Acelasi
    Petre de la oi”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.