Marius Dumitrache de la Riposta pe Net : (Noua) “Ispravă” a primarului Comunei Pietrari! Mașina Primăriei, făcută praf, fără a avea asigurare

0
277

Gheorghe Neacșu, primarul Comunei Pietrari, după ce că nu e în stare să depună niciun proiect pe PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală), ori pe vreun alt Program cu finanțare guvernamentală-europeană sau să gestioneze cu rațiune și diplomație problemele comunității, instituind un regim de teroare în întreg aparatul Primăriei locale, “recidivează”, ieșind în evidență cu o nouă năzbâtie, capabilă să-l scoată din anonimatul funcției pe care nu o conștientizează nicidecum!

Edilul, obișnuit mai mult cu căruța decât cu vehiculele cu motor, aflat la volanul autoturismului Primăriei, marca Dacia Logan, nr. DB 58 PRP, s-a năpustit nefiresc asupra unei mașini aparținând Fabricii de Pâine de la Priseaca, condus regulamentar de către Florin Carauleanu, ce s-a aflat aproape de un linșaj la adresa primarului neglijent.

Fără a avea asigurarea obligatorie a mașinii UAT, primarul Gheorghe Neacșu l-a convins pe șoferul accidentat să nu reclame coliziunea la 112, organele locale de Poliție fiind înduplecate cu greu să închidă ochii la nesăbuința edilului comunei dâmbovițene.

Pe bună dreptate, ne întrebăm cum se va realiza reparația ambelor autoturisme, grav avariate, din moment ce primarul n-a catadicsit să se asigure de…..asigurarea (obligatorie a) mașinii Primăriei!

Sau ce măsuri a luat Poliția Locală?!

PS: Ne așteptăm la un nou drept la replică din partea vicepreședintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Alin Manole, din care să reiasă, de aceasta dată, că accidentul n-a avut loc și că evenimentul rutier e (doar) rodul imaginației noastre și al martorilor oculari!

sursa :  ripostapenet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.