Marius Dumitrache de la Riposta pe Net : Minunați-vă! El este primarul din Dâmbovița care n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect

0
400

Îl cheamă Gheorghe Neacșu, este primarul comunei Pietrari și n-a fost în stare să întocmească măcar un singur proiect pentru dezvoltarea comunității locale, pe care să-l depună pentru finanțare la sediul Ministerului Dezvoltării Regionale, prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală, OG 28 / 2013).

Dâmbovița a depus 422 de proiecte (85 de UAT-uri, din 89, 30-CJD și 2- ADI Vulcana Băi și ADI Șotanga-Doicesti), în valoare de peste 1,6 miliarde lei.

Primarul din Pietrari se ocupă cu orice altceva în afara unor demersuri pentru dezvoltarea comunității, potrivit unor surse din aparatul Primăriei, Gheorghe Neacșu n-a fost în stare să ofere nici măcar o floare subordonatelor sale de 1 și 8 martie, instituind un regim de teroare în sediul instituției.

Alături de personajul de tristă amintire (vezi foto sus), alți 3 primari n-au fost în stare să depună un singur proiect la Ministerul Dezvoltării Regionale-primarii din Crevedia, Caragiale și Tărtășești.

Nu mi se pare corectă această abordare, să nu depui nici măcar un singur proiect pentru finanțare, pentru că bugetele locale nu le permit o dezvoltare a localităților. Noi, cei din Consiliul Județean Dâmbovița, le-am pus la dispoziție toate documentele, ce pași sunt de urmat, etapă cu etapă, pentru depunerea proiectelor pentru finanțare, cu atât este mai surprinzătoare această atitudine“, a mărturisit Alexandru Oprea-președintele Consiliului Județean Dâmbovița, la emisiunea “Riposta !”, de la Columna TV.

mai mult la :  ripostapenet.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.