Marian Alexe, primarul de la Barbuletu: Dacă nu rezolv infrastructura rutieră până în 2012, mă las de primărie

3
297

A mai ramas mai putin de un an. Inafara de camere video la care se uita numa’ primaru si dom’  Benone cand se plictisesc , ce ati mai realizat mai flacai ? Aud ?
primarubarbuletu.jpg

„Dacă nu rezolv infrastructura rutieră până în anul 2012, mă las de primărie”, sună ultimatumul pe care şi l-a asumat edilul de la Bărbuleţu, Marian Alexe, stresat de gândul că încă mai există zone locuite unde nu se poate ajunge nici cu piciorul atunci când plouă mai mult.

Ce-i drept, de când este primar la Bărbuleţu, Marian Alexe a făcut paşi importanţi pentru ridicarea nivelului de trai al cetăţenilor, însă, fire perfecţionistă, nu este mulţumit. Îşi doreşte mai mult. Anul trecut, s-au finalizat lucrările la Şcoala de Arte şi Meserii şi Grădiniţa Gura Bărbuleţului. La şcoală, urmează să se realizeze grupul sanitar şi încălzirea centrală.

„Anul acesta, vreau să intru şi cu Şcoala Bărbuleţu în reabilitare. Am nevoie de aproximativ 5 miliarde lei vechi pentru această investiţie”. În colaborare cu Consiliul Judeţean, administraţia de la Bărbuleţu urmează să reabiliteze căminul cultural din satul de centru, să amenajeze locuri de joacă pentru copii şi să demareze lucrările pentru construcţia unui nou sediu de primărie.
„De asemenea, am promisiunea preşedintelui Florin Popescu că mă va ajuta să amenajez drumul spre Malu cu Flori”. Marian Alexe speră să obţină finanţare guvernamentală şi europeană pentru poiectele depuse în vederea asfaltării şi pietruirii mai multor sectoare de drum, pentru extinderea iluminatului public, reabilitarea Căminului Cultural Gura Bărbuleţului şi achiziţionarea unui buldoescavator, cu ajutorul căruia ar putea să rezolve pe plan local şi fără prea multe eforturi financiare toate problemele de acces spre cătunele mai izolate şi nu numai. Edilul este mulţumit că Guvernul i-a alocat bani pentru două poduri şi o punte pietonală, lucrări ce urmează a fi definitivate.

Chiar dacă satele sunt ridicate pe teren accidentat, administraţia de la Bărbuleţu nu a renunţat la ideea de a construi reţele de apă şi canalizare. În momentul de faţă se lucrează la un astfel de proiect, întocmit în colaborare cu vecinii de la Râul Alb. Investiţia ar urma să se realizeze cu bani europeni şi se ridică la 6 milioane de euro.
sursa : http://www.incomod-media.net/investitii-barbuletu.html

3 COMENTARII

 1. nu inteleg de ce dl.primar de Barbulet nu este ajutat in realizarea a ceea ce-si propune.Dl.sef al consiliului judetean este chiar din aceasta comuna daca nu ma insel.Care este problema de nu este sprijinit in realizarea proiectelor.Cumva nu-si poate construi o vila pe aceste „vartoape?asa cum a convenit si cu cei din comuna PIETRARI unde a avut avantaje……teritoriale?,hai d.lor ca este chiar vizibil anumite actiuni facute la…. vazul lumii!
  ,iar d-vstra dom-lor din redactie nu mai sustineti proiectul” camere video” unde erati chiar fascinati de acesta?.Acum vad ca-l renegati ,de ce?.Fondatorii acestui site nu trebuie sa fie …..ne-a…politici
  sau ma insel? ,daca este asa(sau nu) va rog sa-mi acceptati scuzele!

  „”””D-le primar,

  Va felicitam pentru implementarea cu succes al proiectului privind camerele de luat vederi si suparveghere din comuna Barbuletu.

  Prezenta acestor echipamente in locurile publice din comuna vor impulsiona civismul cetatenilor dar si siguranta drumurilor si a propietarilor, acolo unde aceste camere sint instalate.

  ¿””A mai ramas mai putin de un an. Inafara de camere video la care se uita numa’ primaru si dom’ Benone cand se plictisesc , ce ati mai realizat mai flacai ? Aud ?”””””

  de cine este scris?,de primarul Coman sau de presedintele Popescu?

  deci care este adevaratul” adevar?

  ps.
  cu scuze si, regret ca uneori nu prea inteleg ceea ce se petrece cu adevarat!

  stima si respect!

 2. D-le Petre,

  Dvs. nu ati preluat tot mesajul nostru si mai ales aceasta parte:
  "D-le primar, va scriem aceasta scrisoare deschisa deoarece sinteti primul si singurul primar din valea Râului Alb care a avut o astfel de initaiativa.
  Credem ca ar servi ca o buna promovare a comunei, mai ales turistica, o camera de luat vederi publica, care sa fie configurata ca "live web-camera" , deci care sa prezinte imagini in timp real din comuna Barbuletu si sa poata fi accesata prin internet de catre oricine: publicul larg interesat de viata comunei, rezidentii si locuitorii acesteia, prietenii si rudele aflate departe, etc…

  Propunem ca aceasta camera de luat vederi sa fie plasata la Gura Barbuletului, asa cum insasi dvs. ati sugerat pentru urmatoarele camere de luat vederi, si indreptata catre intersectia de linga sediul primariei."
  continuarea este aici

  Sustinem proiectul camerelor video , cu singura conditie ca acestea sa fie publice si vizionate de oricine.
  Camere video la care au acces doar primarul si amicii sai, suna a supraveghere unilaterala, gen „Big Brother” si asa ceva este ilegal, codul penal este clar.

  Dorim ca cel putin o camera video sa fie accesibila publicului pe internet.

  In privinta afinitatilor politice , sintem trei redactori, unul e cu PSD, celalalt este de la PNL si al treilea tine cu PDL.

  Cu stima,

  redactia

 3. Nu cunosc amanunte referitoae la camerle video de aceea am cerut si cer in continuare scuze daca am deranjat.In ceea ce priveste afinitatile politice este discutabil.Eu nu sunt inca afiliat politic si sincer va spun imi va fi foarte greu de a comenta anumite activitati ale primarilor.Sunt convins ca dv.,ma refer la intreg aparatul din redactie, veti fi intelegatori si nu ma veti criticat in vreun fel. Am convingerea ca voi fi lasat in continuare sa-mi spun deschis si in mod democratic opiniile.
  ps.
  „”””daca nu va suparati, cel din pdl nu cred ca va fi „topit „de ….alianta usl!””””

  va multumesc si va doresc tuturor toate cele bune!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.