Marian Alexe, primarul comunei Bărbuleţu: Nu primim fonduri pentru finalizarea conductelor de apa

4
280


Sunt câţiva ani buni de când a fost aprobată finanţarea şi a început execuţia sistemului de alimentare cu apă din comuna Bărbuleţu. Lucrările sunt însă în mare întârziere şi, după cum se pare, nici nu vor fi terminate prea curând. “Reţeaua, cu sursele de apă şi staţiile de pompare costă 96 miliarde lei. Din toată investiţia, finanţată cu fonduri guvernamentale, prin HG 6577, n-am realizat decât 6 km de conducte, pe drumurile care au fost ulterior asfaltate. Până acum am primit numai şapte miliarde şi în ritmul acesta nici măcar nu se poate estima când va fi pus în funcţiune sistemul”- a precizat Marian Alexe, primarul comunei Bărbuleţu. Pentru ca situaţia să se complice şi mai mult, din pricina acestor întârzieri au de suferit şi cetăţenii din comunele vecine, Pietrari şi Râu Alb, care vor fi alimentate tot din sursele de apă de la Bărbuleţu.

http://ziardambovita.ro/un-kilometru-pe-an/

4 COMENTARII

  1. La ce va asteptati d-le Primar de la grupul iresponsabil plin de minciuni si mincinosi care a trambitat cu urlete si tipete ca vin ei , adica aerienii politici usl ,si aduc mierea si laptele pe toate paraiasele din comunele acestei Tari.Pe timpul fostei guvernari s-au facut cateva progrese in ceea ce privesc investitiile,vedem ceea ce s-a facut in comuna Pietrari.Acum ,cu acest guvern incapabil ,nu cred ca o sa se faca nici macar schema unor proiecte daramite o retea de apa potabila mult necesara si asteptata de toata V.R.Alb.De aproape un an cetatenii acestei Tari au avut parte numai de rafuieli politice,cearta pe ciolan si impartirea fotoliilor,iar de nevoile lor ,ale cetatenilor zic,nici vorba,ba mai mult,aceasta grupare usl a inceput sa aplice ,de fapt sa continue ,masurile de austeritate ale pdl-lui,dar intr-un mod mult mai agresiv si dureros buzunarului bietului roman.

  2. vai p.s mai trebuie sa-i pupi ceva primarului asa il lauzi. Degeaba faci daca nu faci cu cap. Ma intreb cine va lucra in programul after school ca,,, de ,,, cladire impunatoare avem. Ave, conducta de apa? Avem…In unele locuri teava e rupta sau aeriana se stie unde……
    Laude mult apreciatei conduceri comunale

  3. Mai dom”Radu,eu nu pup pe nimenui,nici macar pe primarul de la Pietrari care ,impreuna cu echipa si sprijinit de pdl,a reusit sa faca ceea ce si-a propus.Nu stiu cum si prin ce mijloace a reusit ,el fiind pe atunci in opozitie,insa un lucru este clar,cei de dinaintea astora de la putere,adica pdl-tii ,nu au tinut cont de coloratura politica a primarilor si au impartit bani aproape egal administratiilor locale in functie de lucrarile importante ale fiecarei primarii,in schimb acest grup,acest amestec de politicieni dupa cum observam a impartit administratiile locale in doua,administratii useliste si pedeliste.Pe cele usl le alimenteaza cu bani si cu alt ajutor de care respectivele primarii au nevoie,iar cealalta parte este tratata, asa cum dealfel se vede cazul d-lui primar de Barbuletu, cu ignoranta si bineinteles zero lei,zero bani la capitolul investitii.Acest tratament diferentiat dintre administratii nu se face cu scopul de a demonstra,chipurile,ca primarii usl-ti sunt competenti,iar cei pdl-ti nu?,deci mi se pare ca acest lucru se face cu buna stiinta demonstrand astfel cetatenilor ca ei,adica usl-sti,sunt cei mai buni si ca ar trebui si ca cei care au votat pdl sa-si schimbe optiunea de vot la urmatoarele alegeri,fie ele si prezidentiale la care usl il are candidat pe nimeni altul DL. adormeo Antonescu,cel care a facut din adevaratul PNL de altadata ,un partid apreciat si respectat de multi cetateni printre care si eu,o pista de aterizare pentru penali.Asa ca stimabile ,las-o mai moale cu asa zis pupatul si vezi realitatea lucrurilor si inca ceva, tine cont de un alt aspect,acela ca acest grup usl apara infractorii politici, pe cei care fac parte din el si sunt anchetati de justitie,iar acest lucru mi se pare grav,deci a face zid in jurul penalilor este o jignire la adresa cetateanului de rand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.