MARIAN ALEXE, PRIMARUL AMBIŢIOS AL COMUNEI BĂRBULEŢU!

0
262

Aşezată în nord-vestul judeţului Dâmboviţa, la o distanţă de 39 km de municipiul Târgovişte, la întâlnirea muntelui cu dealurile subcarpatice, Bărbuleţu este una dintre localităţile care au un primar ce a obţinut fonduri din mai multe surse pentru noi investiţii de care oamenii au nevoie, Marian Alexe.

Astfel, cu sprijinul Consiliului Judeţean a fost reabilitată termic biserica de la Gura Bărbuleţului şi un loc de joacă pentru copii, s-a asfaltat drumul judeţean 712 A care străbate localitatea şi s-a început construirea unei biserici noi.

Marian Alexe a considerat că educaţia este domeniul în care trebuie să investească cel mai mult, motiv pentru care, din resursele disponibile la bugetul local a ales să renoveze interiorul Şcolii Bărbuleţu şi căminul de ceremonii.

Alte investiţii importante făcute la Bărbuleţu au fost: pietruirea drumului comunal 125 Bărbuleţu-Malu cu Flori şi a drumurilor locale,construirea unei baze sportive  şi a două poduri deosebit de importante pentru comunitate- un pod peste pârâul Bărbuleţu la Ghemeleu  şi o punte peste râul Bărbuleţu la Udroi. În ceea ce priveşte utilităţile, au fost demarate lucrările de introducere a reţelei de alimentare cu apă.

Marian Alexe a reuşit să atragă şi fonduri europene pentru obiectivele locale, cu ajutorul acestora urmând a fi finalizate următoarele proiecte:

asfaltarea a 8 km de drumuri comunale, extinderea iluminatului public, reabilitarea

căminului cultural Gura Bărbuleţului, amenajarea unui centru de zi pentru copii şi achiziţionarea unui buldoexcavator.

În noul mandat obţinut la alegerile din vara anului 2012, primarul de la Bărbuleţu şi-a propus să continue în acelaşi ritm pentru a transforma comuna pe care o conduce într-una de nivel european.  

MARIAN ALEXE, PRIMARUL AMBIŢIOS AL COMUNEI BĂRBULEŢU!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.