Marian Alexe de la Barbuletu si Catalin Preda de la Râu Alb au fost la Ravasitul Oilor de la Runcu. Vom avea drum nou intre Râu Alb si Runcu …

1
270

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a promis duminică, 18 septembrie 2011, la manifestările prilejuite de cea de-a XX-a ediţie a Sărbătorii „Răvăşitul oilor” organizată în comuna Runcu, un drum nou intre Râu Alb si Runcu si Fieni….

"…. Mă bucur să vă văd în număr mare şi sunt alături de noi astăzi şi primarii de la Bărbuleţu, Râu Alb, Malu cu Flori şi Brăneşti. Cu acest prilej, vă anunţ că, anul viitor, pe vremea aceasta, dacă nu vor apărea contestaţii şi lucrările vor debuta în această toamnă, veţi avea un drum judeţean mult mai bun, ce face legătura în Râu Alb, Runcu şi Fieni. Vă doresc să petreceţi cu bine şi să avem o iarnă blândă!….

Florin Popescu a dat o veste bună locuitorilor zonei, legată de reabilitarea drumului numit generic Subcarpatica, ce leagă localităţile Râu Alb, Runcu şi Fieni

1 COMENTARIU

  1. Inca odata il felicit pe dl.Presedinte Florin Popescu ca este in mijlocul cetatenilor cu ganduri bune si sperante noi pentru locuitorii V.R.Alb.Sunt convins ca si acest proiect ,ca dealtfel multe altele care s-au facut,va fi realizat in timpul promis spre marea bucurie a noastra ,a tuturor locuitorilor din V.R Alb.In felul acesta se poate circula cu multa siguranta si in conditii bune ,iar turismul incet,incet va capata atractia celor care vin in aceasta frumoasa si atractiva zona.

    ps.
    Ca o mica gluma i-as propune dl-ui Presedinte sa mearga si la USL , am inteles ca si acolo a inceput „ravasitul”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.