MAJORAREA TAXELOR ÎNCEPE CU TAXA DE HABITAT…

1
296

Campania electorală a trecut, iar aleșii noștri și-au dat jos masca amabilității și a iubirii față de cetățean. Drept urmare, au început creșterile de taxe. Prima care se va majora este taxa de habitat.

Astăzi, în cadrul ședinței ADI Gunoi, s-a luat decizia ca cetățenii să plătească mai mult cu 2 lei pentru ridicarea gunoiului, din data de 1 ianuarie 2015. Doar doi primari s-au opus acestei măsuri și anume cel de la Șotânga și cel de la Voinești. Restul au considerat că dâmbovițenii au bani cu sacul și trebuie să mai ajungă o parte și în ”buzunarul comun” din care se hrănesc aleșii…

Tariful apei crește, taxa de habitat la fel…și surprizele de acest fel vor continua, cu siguranță.

 

mai mult la :  http://dambovitanews.ro/administratie/5396-majorarea-taxelor-incepe-cu-taxa-de-habitat.html

1 COMENTARIU

  1. La ce minuni se astepta bietul cetatean de rand, cetatean credul dealfel,de la acesti mizerabili politici,fie ei pesedisti,pedelisti sau de alte coloraturi politice.Bietul roman de rand se confrunta,inca din ’90, cu surprizele alesilor ,surprize care de fiecare data sunt pe placul buzunarelor administratiilor locale nicidecum pe placul buzunarului cetateanului ,buzunar care este deja gol ,golit ,…golut.De ce nu se pun ,sau daca exista deja ,de ce nu se maresc ,de ex., taxele si impozitele pe padure,pe acele paduri care,asa cum stim cu totii,au intrat sub „aripa” unor mafioti locali,si nu numai, in urma retrocedarilor ilegale.La nivelul fostei administratii locale Barbuletu(acum impartita in mai multe…..) au fost retrocedate,ilegal , zeci de hectare…(un fel de… fara numar,fara numar pe melodie manelistica )unor mafioti locali,acei banditi care au fost pe la butoane.Acesti mizerabili,se stiu ei cine sunt,au luat padurea altor cetateni,cetateni care aveau dreptul conform actelor de mostenire,iar influienta astor banditi a dus si la improprietarirea celor care n-aveau dreptul la o palma de padure,ma refer la cei din clica.Mai mult de atat,si cred ca tot atat de grav,este faptul c-au trecut la rasul arborilor lasand in urma un adevarat camp numa’bun de …”plantat”cartofi.Ma intreb eu,oare va veni timpul ,acel timp mult astept,cand si in tarisoara noastra se va respecta acel drept la proprietate ,si aici ma refer la cei care au acel drept,iar banditilor …,acei mari meseriasi in retrocedari ilegale ,sa le fie confiscat tot ceea ce au…furat,iar ei ,ca drept….”bonus”,sa-si petreaca ani buni in spatele gratiilor?asteptam acel timp!timpul ne va da un raspuns!timpul va rezolva …totul.Avem …. o speranta,totusi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.