Mai stie cineva ceva de asociatia “Valea Florilor” de la Barbuletu, reunind cei mai bunipomicultori

2
291

(arhiva Mai 2008)
Sunt cativa ani de cand, la Barbuletu, a fost infiintata Asociatia “Valea Florilor”, reunind cei mai buni dintre pomicultori. Este un pas inainte spre profesionalizarea acestei ocupatii pe Valea Raului Alb si, dupa cum preciza primarul Marian Alexe, asociatia a ajuns sa numere peste 300 de membri.
“Oamenii au inteles ca numai prin asociere se poate ajunge la transformarea pomiculturii intr-o activitate economica performanta si va urma, ca o etapa fireasca, infiintarea a cel putin unui grup de producatori. In aceasta activitate contam si pe sprijinul specialistilor in consultanta agricola si din cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala“ – a spus Marian Alexe, primarul comunei Barbuletu.

http://www.ziardambovita.ro/index.php

2 COMENTARII

  1. sesiunea de proiecte pe masura 141 se depun in perioada 01.06.2011-30.06.20011.Acte necesare ;copie dupa registrul agricol[primarie],copie dupa actul de proprietate[daca nu exista,certificat atestare fiscala care se obtine de la primarie],contract de arendare si tabel centralizator[primarie],documente pentru animale [adeverinta eliberata de doctorul veterinar],extras din registrul fermelor[A.P.I,A],certificat de producator vizat la zi, copie B.I/C.I.Alexe Marian primar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.