Magazin mixt din Barbuletu, pradat de hoti. Proprietarul a gasit vinovatii: „Banditii din sat” ( Stire 16 Ian.)

0
338

Se face ancheta, la Barbuletu, in Dambovita, dupa ce un magazin mixt a fost pradat de hoti. Pentru ca nu exista camere de supraveghere, indivizii au furat nestingheriti bautura, tigari si banii lasati de vanzatoare sub tejghea.

Proprietarul este sigur ca suspectii sunt  „niste banditi din sat” si asteapta ca politia sa ii demaste.

Ramona Badea, vanzatoare: „N-am vazut decat lacatul taiat. Mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva si am fost la seful sa il anunt.”

Marian Nitescu, proprietarul magazinului: „Dimineata, la 7, a venit gestionara la mine si m-a anuntat. Si atunci am anuntat politia, la 112. Banditi, de aici, din sat, nu cred ca a venit altcineva.”

Buticul pradat de hoti e chiar in mijlocul satului. Nu exista camere de supraveghere, alarma sau paznic, asa ca nu i-a deranjat nimeni pe intrusi. In toiul noptii, indivizii au spart lacatul, au fortat usa si au patruns in magazin.

Au incarcat sacosele cu tigari si bautura si, dupa ce au luat si banii gasiti sub tejghea, s-au facut nevazuti.

Patronul povesteste ca a patit la fel si in urma cu 5 ani. Iar acum regreta ca nu a luat masuri si nu a montat macar o alarma.

Politistii din Barbuletu, care au deja un cerc de suspecti, au deschis un dosar penal pentru furt calificat, fapta pedepsita cu pana la 5 ani de inchisoare.

mai mult la : stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.