„MĂCEL” ÎN PDL DÂMBOVIȚA!!!

1
308

În ciuda faptului că a ocupat al doilea loc în clasamentul voturilor obținute în Dâmbovița la alegerile europarlamentare, după Alianța PSD-UNPR-PC, și primul  loc dintre partidele de dreapta, PDL consideră rezultatul un eșec.

În mai multe localități, primarii, viceprimarii și consilierii PDL s-au alăturat campaniei PSD pentru a-i susține pe candidații roșii, motiv pentru care numărul voturilor obținute a scăzut considerabil. De exemplu, în comuna Gura Foii, PDL a obținut doar 4,07% din voturile electoratului.

Prim-vicepreședintele PDL Dâmbovița, Jean Popescu, a declarat în conferința de presa care a avut loc ieri, 28 mai, la sediul partidului, că va fi un adevărat macel la nivelul organizațiilor locale. Astfel, vor fi excluși din partid atât consilierii locali care au "cochetat" cu PSD, cât și viceprimarii care au avut un astfel de comportament. Aceste măsuri vor avea drept consecință pierdea mandatelor de către cei excluși. Astfel, din cei 17 viceprimari, aproximativ o treime vor râmâne șomeri.

Surprinzător este că primarii trădători nu vor fi dați afară din PDL, Jean Popescu spunând că o astfel de decizie ar fi în zadar din moment ce nu le afectează mandatele.

sursa :

"MĂCEL" ÎN PDL DÂMBOVIȚA!!!

1 COMENTARIU

  1. Astia care tradeaza sunt niste scursuri politruce ,nicidecum politicieni ai unui partid ,partid care i-a …propulsat in functii.Vad cu cata” bucurie”vorbeste( si) dl.primar Coman,primarul comunei Pietrari, despre tradatori.Pai,cum poti sa vorbesti despre asa ceva cand tu,si mai ales ca primar al unei comune,dai tonul la tradare.Adica te crezi mare liberal,dar ai tupeul sa parasesti partidul pentru un presedinte judetean care,chipurile,te-a ajutat cu fonduri pentru imbunatatirea comunei.Acel sef de judet avea sarcina ,ca doara d’aia este sef de guvern la nivel judetean,sa ofere sprijin financiar tuturor primarilor,nu cum se procedeaza ,adica … sprijin in functie de culoarea politica.Mi se pare ca politica romaneasca este un fel CEAIR al porcilor,nu se tine cont cine-i liberal si cine-i social democrat,toti se compromit,toti tradeaza ,toti isi impart puterea , nu se satura si vor o bucatica mai buna din ciolanul puterii , isi mut catrafusele dintr’un partid intr’altul,un fel de circ intr’un ceaiar de porci.Trebuie sa ai tupeu mare,un tupeu politic porcesc ca tradezi increderea alegatorilor care iti dau votul,iar tu ca un mare castigator al increderii sa-ti bati joc de cel care-ti ofera votul.Ce sa creada bietul alegator despre „IUBITII”alesi care zboara dintr-o barca politica intr’alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.