Loculundescriu: Am avut privilegiul sa-mi fie diriginte si profesor ….

3
346

Ieri s-a stins din viață istoricul, scriitorul și publicistul târgoviștean Mihai Gabriel Popescu Membrii Societății Scriitorilor Târgovișteni și ai Filialei „Ion Heliade-Rădulescu” Dâmbovița a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România sunt profund marcați de dispariția, după o îndelungată și grea suferință, luni 6 iunie 2011, a celui care a fost o personalitate proeminentă, MIHAI GABRIEL POPESCU.

Om de înaltă ținută morală, ferm în atitudini, însetat de cunoaștere, MIHAI GABRIEL POPESCU lasă prin această despărțire de viață, de cei dragi, de prieteni, un loc trist în cultura dâmbovițeană și de neînlocuit. Devenind o amintire, MIHAI GABRIEL POPESCU va fi de acum înainte o eternă emblemă a culturii târgoviștene. Transmitem familiei îndoliate sincere noastre condoleanțe. Adio, MIHAI GABRIEL POPESCU și Dumnezeu să te înveșmânteze în Lumina Sa sfântă!

Este depus la capela bisericii Sf.Nicolae-Micro IX, iar inhumarea va avea loc maine 08 iunie 2011, ora 1200.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!…

sursa si articol complet la :

loculundescriu: Am avut privilegiul sa-mi fie diriginte si profesor

3 COMENTARII

 1. Sunt nora profesorului Mihai Gabriel Popescu.
  Doresc ca, in numele familiei Popescu, sa va multumesc pentru frumoasele cuvinte scrise despre tata. Aprecierile d-voastra ne onoreaza si sunt o adevarata mangaiere pentru sufletele noastre indurerate.

 2. Redactia RaulAlb.net va transmite condoleante.

  Este o mare pierdere pentru noi toti, locuitorii din valea Râului Alb.
  Domnul profesor a descris in cartile sale exceptionale, istoria, cultura si intreaga mostenire istorica a satelor noastre.
  Avem astel sansa, prin grija dansului, sa citim noi si copiii nostri, lumea intreaga despre trecutul, destinul si viata stramosilor nostri.

  Dumnezeu sa-l odihneasca.

  redactia

 3. In primul rand condoleante familiei greu incercate si DUMNEZEU sa-l odihneasca in pace si liniste,iar in al doilea rand ,mare pacat ca noi ,cei incercati de tot felul ,pierdem un asemenea om de valoare ,un om care prin lucrarile d-sului ne reprezenta pe noi ,iar in al treilea rand pacat ca din „gramada” de oameni care-l cunosc prea putini isi astern regretele si condoleantele.

  Inca odata,
  CONDOLEANTE SI DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE SI LINISTE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.