Liviu Vasilescu: Petre Coman a migrat la la UNPR pentru a candida la primărie, în 2016! Plecarea lui din PSD nu e nicio pagubă…

0
309

Liviu Vasilescu, președinte TSD Dâmbovița și purtător de cuvânt PSD , a dezmințit informațiile apărute în presă, cum că majoritatea membrilor Organizațiilor PSD Crevedia și Râu Alb au trecut la UNPR. Mai exact, susține edilul, au plecat câțiva oameni, și nu în masă, iar decizia lor este strict legată de o mai bună poziționare la alegerile locale din 2016. Concret, traseiștii vor să candideze anul viitor pe diferite funcții și au nevoie de sprijinul unui partid politic.

ro8041

,, La Râu Alb, fostul președinte al organizației și candidat la primărie din partea PSD, în 2012, Petre Coman, este adevărat, a plecat la UNPR. Dar este singurul care a plecat. Numulțumirea acestuia era legată de faptul că Preda Cătălin, actualul viceprimar, și o parte din consilierii locali, care au candidat pe listele altui partid politic, au decis să se alăture PSD-ului de acolo. Decizia lui nu reprezintă decât o poziționare a acestuia pentru viitoarele alegeri locale din 2016. Vrea susținerea altei formațiuni politice pentru a candida la fotoliul de primar.(…) Sunt convins că dumnealui a plecat doar cu soția la UNPR! Nu e nicio pagubă… ”, a declarat Liviu Vasilescu, într-o conferință de presă.

În viitoarea ședință a Biroului Permanent Județean, acesta a anunțat că va fi aleasă și desemnată o conducere interimară a organizației PSD de la Râu Alb, până la alegerile de anul viitor.

De asemenea, la Crevedia, a ținut să completeze edilul, nu a migrat întreaga organizație, ci doar cinci oameni, toți cu interese clare de a ocupa funcții importante la viitoarele alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.