Le e frica , le e frica rău ăstora de la Consiliul Judetean Dâmbovita ! D’aia nu mai semneaza nimic. Au constiinta încarcata. Marş ma afara, cu totii !

0
271

Mâine la prima ora vin mascatii , doua dube si un procuror DNA la Tïrgoviste, sa-i umfle pe borfaşii aştia. Facem pariu ?

Şeful CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, cercetat de DNA pentru trafic de influenţă.

Adrian Ţutuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, este cercetat de DNA pentru trafic de influenţă în legătură cu campania electorală pentru alegerile locale din 2012. Informaţia este cuprinsă în dosarul deputatului PSD Ion Stan.
646x404
Procurorii DNA arată că au disjuns cercetările faţă de Adrian Ţutuianu în urma unui denunţ făcut de omul de afaceri Nicuşor Sorin Dima, cel care l-a denunţat şi pe Ion Stan.
În rechizitoriul deputatului Ion Stan, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, se menţionează că procurorii anticorupţie îl cercetează pe actualul şef al CJ Dâmboviţa. ”Întrucât la data de 23.11.2012, DIMA NICUŞOR SORIN a denunţat şi pretinse fapte penale comise de numitul ŢUŢUIANU ADRIAN în perioada iunie 2012, cu ocazia campaniei electorale pentru alegerile locale, se va dispune disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor sub aspectul infracţiunii de trafic de influenţă, prev. de art. 257 C.p. rap. la art. 6 din legea nr. 78/2000, într-o cauză separată”, se precizează în actul de acuzare al deputatului Ion Stan.

Audiat pe 30 ianuarie la DNA Pe 30 ianuarie, preşedintele CJ Dambovita, Adrian Ţutuianu, a fost audiat ca martor în dosarul deputatului Ion Stan. „Nu m-a anunţat nimeni că există vreo învinuire pe numele meu. Ce am declarat la ieşirea de la DNA rămâne valabil. Nu am nicio legătură cu anunţul ăsta. E un denunţ calomnios. Am fost chemat la DNA în calitate de martor în dosarul lui Ion Stan. Nu mi-a comunicat nimeni vreun dosar de urmărire penală, nu am fost făptuitor”, a declarat Adrian Ţuţuianu. Ţutuianu a declarat că îl cunoaşte pe omul de afaceri Sorin Dima întrucât i-a fost avocat şi că acesta ar fi supărat pe el pentru că nu l-a pus pe listele USL în colegiul Titu, Dâmboviţa.Citeste mai mult: adev.ro/mj5cr4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.